Sådan oprettes en tabel Chart i Powerpoint

Sådan oprettes en tabel Chart i Powerpoint


Hvis du kan oprette en præsentation ved hjælp af Microsoft PowerPoint-software, kan du tilføje et bord til denne præsentation. Du kan oprette en tabel diagram i PowerPoint ved at følge et par skridt og tilføje dine egne oplysninger eller data til tabellen.

Vejledning

1

Åbne en ny PowerPoint-præsentation og gå til det dias, hvor du vil indsætte en tabel. Vælg et layout til dette dias, der indeholder "indhold", såsom "Titel og indhold" layout mulighed. Du vil finde layoutindstillingerne under hovedmenuen eller Fil; vælg "Slide Layout" og derfra vælge en, der har et indhold indstilling.

2

På indholdet del af dias, skal du klikke på ikonet, der ligner en tabel; når du ruller musen over dette ikon, vil sige: "Indsæt tabel". Venstre på dette ikon én gang for at åbne op for formatering tabel indstillinger. Dette vil poppe op i et separat vindue.
Du kan også gøre dette ved at gå til fanen Indsæt og klikke på Tabel i hovedmenuen bar.

3

Vælg antallet af kolonner og rækker til dit bord. Husk, at du kan være nødvendigt at tilføje en række og en kolonne for hver overskrift, du planlægger at bruge på dit bord.

4

Skift tabelstiler ved hjælp af menuen øverst på din side. Du kan tilpasse bordet farver, skygger og formatere denne måde. For eksempel kan du ønsker en tabel, der har en blå skygge hele, med en mørk blå header linje på tværs af de øverste og lyseblå og hvide nuancer på skiftende rækker. Klik på en række indstillinger, indtil du finder en du kan lide, herunder valg til en samlet række nederst (klik på "rækken total", og det tilføjer en deler linje mellem anden-til-sidste og sidste rækker, så du kan alt hver kolonne ) eller en tekstureret baggrund (klik på "shading" og derefter "tekstur" for at vælge dine muligheder).

5

Klik på et felt i tabellen for at tilføje data eller tekst til denne sektion. Gennemfør alle dele af din tabel og gå videre til næste dias.


relaterade artiklar