Sådan oprettes en Powerpoint diasshow

Sådan oprettes en Powerpoint diasshow


Oprettelse af en PowerPoint diasshow er en fantastisk måde at forberede en visuel støtte til en præsentation. Med Microsoft PowerPoint kan du organisere indholdet af din præsentation og derefter yderligere at styrke den ved at tilføje billeder og skabe grafer. Når færdig med at tilføje indhold, kan du nemt anvende en professionelt udseende skabelon til din PowerPoint diasshow at give det en farve og design ordning, som supplerer din præsentation.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint. Vælg "PowerPoint præsentation" ikonet og derefter klikke på "Åbn" i dialogen opstart, der vises. Dette vil oprette en ny PowerPoint-præsentation for dig at arbejde med, når du opretter dit diasshow.

2

Tilføj nye dias til din PowerPoint show ved at klikke på "Indsæt" og vælge "Nyt dias".

3

Tilføj tekst til dine PowerPoint diasshow ved at skrive i tekstfelterne, der vises på de nye lysbilleder, du opretter. Du skal blot klikke i et tekstfelt, og skriv det indhold, du ønsker at tilføje. Når du er færdig, skal du klikke uden for tekstfeltet. Hvis du ønsker at tilføje yderligere tekstbokse, skal du klikke på "Indsæt" og derefter vælge "tekstfeltet." Derefter opretter dit nye tekstboks ved at klikke og trække markøren over den del af dias, hvor du ønsker det skal vises.

4

Tilføj billeder til din PowerPoint diasshow ved at klikke på "Indsæt", vælge "Billede" og derefter vælge "Clip Art" eller "Fra fil." Hvis du vælger "Clip Art", en dialogboks frem som tillader dig at vælge fra en bestand af multimedieklip fotos og billeder til at indsætte i dit diasshow. Hvis du vælger "Fra fil", en dialogboks frem som tillader dig at vælge billeder fra din computers harddisk.

5

Tilføj diagrammer og grafer til dit diasshow ved at klikke på "Indsæt" og vælge "Chart". En standard søjlediagram vil straks blive vist. Hvis du gerne vil ændre diagramtype, klik på "Chart" og vælg "Diagramtype", vælg derefter slags diagram, du foretrækker.

6

Anvend en stil skabelon til dit diasshow ved at klikke på "Format", vælge "Slide Design" og gennemse de forudindstillede farve og design, der er fastsat. Når du finder en du kan lide, skal du markere det og klikke på "Anvend". PowerPoint automatisk anvende denne design til hvert dias i din præsentation.

7

Føj overgange til dit diasshow ved at klikke på "Slide Show", vælge "Preset Animationer" og vælge en animation indstilling.

8

Se dit diasshow ved at klikke på "Vis" og vælge "Slide Show". Tryk på mellemrumstasten for at skifte fra et dias til det næste. Når du er færdig tilføje indhold til dit diasshow, skal du klikke på "File", vælg "Gem", navngive dit diasshow, og klik derefter på "Gem". Du har nu oprettet en PowerPoint diasshow.


relaterade artiklar