Sådan oprettes en Net Navi

En netto navi refererer til online en "Navi Avatar" inspireret af James Camerons 2009 blockbuster "Avatar". Der er flere hjemmesider, der tillader dig at oprette Navi avatars online. Disse websteder tilbyder en række redskaber og en indbygget guide til at oprette en personlig Navi avatar. Du kan senere gemme det endelige produkt på computeren til flere formål, herunder sociale medier profilfoto, instant messaging avatarer og meget mere.

Vejledning

1

Naviger til "Navitar" hjemmeside (se Referencer). Klik på de tilsvarende links at vælge ansigt, øjne, mund, næse, hår, øjenbryn, tøj, facial hår, tilbehør og baggrund til din tilpassede avatar. Single-klik for at gøre valgene. Når du er tilfreds med det endelige produkt, skal du klikke på linket "Gem" for at gemme Navi avatar på din computer.

2

Naviger til "AZDressUp" hjemmeside (se Referencer). Klik på de tilsvarende links at vælge krop, tøj, øjne, hår, hale, tilbehør og markeringer. Klik på "Afslut", når du er færdig med at tilpasse Navi. Tryk på "Prt Scr" for at kopiere billedet. Åbn din foretrukne billedredigeringsprogram (som Paint, Microsoft Photo Editor etc.). Højreklik og vælg "Sæt ind" for at kopiere billedet. Klik på "File" og derefter "Gem" for at gemme avatar.

3

Naviger til den tyske hjemmeside Oddcast s "Avatarize Yourself" onlineværktøj (se Referencer). Klik på knappen "Skip" for at springe traileren. Klik på "Foto Hochladen" og derefter "Ein Foto Hochladen." Hit "Nach Foto Suchen" for at gennemse for at navigere til det foto, du ønsker at konvertere til en Navi avatar. Klik på pileknapperne, så nettet falder sammen med næsen. Hit "Senden" knappen. Vent tålmodigt som hjemmesiden skaber en Navi avatar ud af billedet, når du har uploadet.

TIPS

  • Den "Avatarize Yourself" onlineværktøj er skrevet i tysk. Men den endelige output er en af ​​de bedste på internettet, da det giver dig mulighed for at uploade dit eget foto og skabe en Navi avatar ud af det.

relaterade artiklar