Sådan oprettes en kopi af en side i et PDF-dokument

Adobe Acrobat er PDF-dokument format giver brugerne mulighed for at læse tekstbehandlingsdokumenter og se billeder uden den software, der anvendes til at oprette filen. PDF-filer bruges til at udveksle filer. PDF-filer er cross-platform og software uafhængig.

Vejledning

1

Åbn PDF-filen i Adobe Acrobat Standard eller Professional. Adobe Acrobat-programmet er ikke gratis, men de ældre versioner er relativt billige. Den fulde version af Acrobat er nødvendig for at udtrække sider; du kan ikke gøre det med den gratis Acrobat viewer software.

2

Uddrag siden. Dette gøres ved at vælge indstillingen ekstrakt på værktøjslinjen. Den enkelte side er nu en ny fil. Resten af ​​siderne er stadig tilgængelig, hvis du har brug for at udtrække alle andre sider.

3

Gem filen. "Gem filen som" valgmulighed kan gemme filen som et tekstbehandlingsdokument. Dette nye dokument kan gemmes og sendes til andre dele.

4

Fremhæv teksten som et andet middel til at udtrække en del af et PDF-dokument. Vælg "Rediger" fra værktøjslinjen. Klik på "Select All" funktion. Kopier teksten og forbi den i et tekstbehandlingsdokument. Dette kan også gøres ved at højreklikke og trække markøren ned på siden for at vælge alle.

5

Zoom ud i Vis option indtil siden fylder skærmen. Brug af funktionen Print Screen, kopiere siden. Indsætte det i et tekstbehandlingsdokument eller et grafikprogram til at udtrække den side fra PDF-filen.


relaterade artiklar