Sådan oprettes en Holiday eCard med et foto

Sådan oprettes en Holiday eCard med et foto


I stedet for at bruge penge og spilde papir på at sende trykte julekort til din familie og venner, skabe et attraktivt ferie eKort online i stedet. Du kan indtaste en personlig besked til hver af dine modtagere og sende det direkte til hver modtager e-mail-adresse i et øjeblik. En kreativ idé er at tilføje et billede af dig eller din familie til ferien eCard.

Vejledning

1

Bruge fotorammen eCards tjenesten til at oprette en ferie eCard med et foto. Værktøjet belastninger i din browser og en desktop applikation er også tilgængelig. Vælg en ferie-tema baggrund fra kategorien "Begivenheder", og indsætte dit billede fra en computer mappe eller fra en URL (du kan også trække billeder direkte fra Flickr) derefter. Indtast en besked til din modtager og tilføje musik eller en video til eCard hvis du gerne vil.

2

Opret en ferie postkort hjælp Fun Photo Box. Vælg et kort skabelon, der har en ferie tema i overensstemmelse med den dag, du fejrer, og derefter gå videre til den næste side i browserbaseret værktøj til at uploade dit foto. Du kan vælge et foto fra din harddisk, et web cam, eller en URL på internettet. Indtast din ferie besked og sende den til modtageren via e-mail.

3

Lav et fotokort til ferien på American Greetings hjemmeside. Naviger til fanen eCards, og vælg afsnittet "Ferie" for at gennemse valg. Den "-a-billede Tilføj" kategori i panelet til venstre hjælper dig indsnævre dit valg, hvis du ønsker at tilføje en brugerdefineret billede. Læg skabelonen, og klik på "Fortsæt" for at uploade dit billede fra din harddisk. Du kan have til at tilmelde dig et medlemskab til at bruge denne service.

Relaterede artikler