Sådan oprettes en flyer med Tear Offs i Word

Brug af flyers er en effektiv måde at annoncere. Men for at gøre tonsvis af kopier af din flyer give væk til folk kan blive dyrt og simpelthen udstationering flyers på opslagstavler er ikke så effektiv som at lade folk har den afgørende oplysninger lige ved hånden. Heldigvis er der en tredje mulighed, der er omkostningseffektiv, praktisk og effektiv - den afrivning flyer. Denne type flyer er udstationeret på offentlige områder, men har et areal på bunden, hvor folk kan bogstaveligt talt rive væsentlige oplysninger såsom telefonnumre eller hjemmeside-adresser. Du kan oprette din egen flyer med tear-offs ved hjælp af Microsoft Word.

Vejledning

1

Åbn et nyt dokument i Microsoft Word og skabe design og indhold af de vigtigste del af flyer. Hvordan du vælger at gøre dette, vil naturligvis afhænge af dine egne præferencer og formålet med flyer, men tilføjer opsigtsvækkende elementer er altid en god idé. Nogle eksempler på ting, der vil blive bemærket på en flyer kan omfatte hjælp WordArt, herunder billeder, farverig grafik, fed skrifttyper, grænser, særlig formatering og spændende indhold. Prøv at gøre din flyer ikke kun skiller sig ud fra resten, men designe den til at tvinge folk til at handle så godt.

2

Rul ned til bunden af ​​siden, og indsætte en tabel. I Word 2010, skal du gå til "Indsæt" menuen, klik på "Tabeller", og vælg derefter de ønskede indstillinger for tabellen. Til dette formål er der behov for kun én række og antallet af kolonner skal være lig det ønskede antal tear-offs, du ønsker at have på din flyer. Klik på "OK" og tabellen vises. Når det sker, skal du klikke på hver af cellerne og skriv den ønskede tekst, såsom telefonnummer og hjemmeside adresse, i alle de forskellige celler.

3

Fremhæv hele rækken af ​​celler; derefter gå til "Layout" fanen under fanen Tabelværktøjer på båndet øverst på siden og klik på "Text Direction" knappen. Klik flere gange for at vælge den ønskede lodret tekstretning.

TIPS

  • Hvis du ikke ønsker at oprette en flyer med tear-offs fra bunden, Microsoft tilbyder gratis skabeloner af denne stil af flyer fra sin hjemmeside (se links i Resources).
  • Sørg for at gemme din flyer ofte at undgå at miste noget arbejde.

relaterade artiklar