Sådan oprettes en fil liste Box i Visual Basic

En grænseflade, du opretter ved hjælp af Visual Basic kan kræve eller tillade brugeren at vælge en fil fra computerens harddisk. Værktøjerne til brug for en sådan situation omfatter fillisten boksen kontrol, sammen med drevet liste og directory liste kontrol. Filen listen funktion giver brugeren mulighed for at angive en bestemt fil i en allerede bestemt mappe og drev, formentlig til at åbne eller gemme en fil placeret der.

Vejledning

Opret fillisten Box

1

Åbn "Toolbox" paletten og gennemse de værktøjer, indtil du finder den der hedder "FileListBox."

2

Dobbeltklik på "FileListBox" værktøj, når du har fundet det.

3

Alter positionen af ​​filen listen. Klik på indersiden af ​​kassen, og derefter trække boksen til den nye position.

4

Tilpas størrelsen på filen listen efter behov. Træk på de små firkanter omkring sin omkreds, kendt som resizing håndtag, til at strække eller krympe fillisten kassens størrelse. Du kan kun ændre bredden på webstedet.

Navngiv filen listefeltet

5

Vælg filen listen. For at gøre dette, bliver du nødt til at klikke på det én gang. Dette åbner vinduet egenskaber.

6

Rul gennem vinduet egenskaber. Du ønsker at vælge "Name" ejendom, en af ​​to søjler.

7

Klik i kolonnen ved siden af ​​"Navn". Indtast det ord, du planlægger at bruge, når identificere denne fil liste boks i kode.

8

Vælg en konventionel navn til din liste box, en, der begynder med "fil." Dette bør efterfølges af en kapitaliseret kort ord, der beskriver fillisten boksens funktion. Du kan for eksempel overveje at navngive en fil listen, der bruges til at gemme en fil, "filSave."

TIPS

  • Dette er bedste værktøj til formularer, der bruges til at efterligne en "Åbn fil" eller "Gem fil" funktionen.
  • Når filen listen er oprettet, kan du læse sin værdi i koden ved at henvise til sin "filename" ejendom, fx: MsgBox filSave.FileName
  • Denne kontrol vil ikke ændre den aktive mappe, bare fordi du opretter den. Du har stadig nødt til at skrive kode, hvis du vil have filer fra den valgte mappe vises.

relaterade artiklar