Sådan oprettes en e-mail-konto Med Thunderbird 3

Thunderbird gør oprettelse ny e-mail-konti i et snuptag. De fleste e-mail-klienter, såsom Microsoft Outlook, kræver, at du konfigurerer de tekniske detaljer til din e-mail-konto manuelt, tvinger dig til at finde ud af servernavne og portnumre, før du er i stand til at bruge programmet. Identificering af dit e-mail-udbyderens serverindstillinger kan være svært - hvis ikke umuligt - for ikke-teknikere og folk, der hader grave gennem støtte dokumentation. Mozillas Thunderbird, på den anden side, gør alt det beskidte arbejde for dig. Alt hvad du behøver for at komme i gang, er det brugernavn og adgangskode til din e-mail-konto.

Vejledning

1

Start Thunderbird.

2

Klik på "File"> "Ny"> "Mail konto" i værktøjslinjen. En dialogboks popper op.

3

Indtast det navn, du vil bruge til udgående Thunderbird e-mails i feltet "Dit navn". Indtast din e-mailadresse fra din e-mail-udbyder - f.eks Gmail, AOL eller Comcast - i feltet "E-mail-adresse". Endelig skriver, adgangskoden til din e-mailadresse i feltet "Adgangskode" og klik på "Fortsæt".

4

Vent som Thunderbird henter din e-mail udbyders server indstillinger. Dialogboksen udvider og serveren oplysninger vises i den nederste del, når det er fundet.

5

Klik på alternativknappen ved siden af ​​enten POP eller IMAP, hvis din e-mail-udbyder understøtter både. POP kun trækker meddelelser fra serveren, mens IMAP synkroniserer Thunderbird med din mail-server. Med IMAP, ændringer, du foretager i din Thunderbird mapper også ske i dit udbyder webbaserede interface; for eksempel at slette en meddelelse i Thunderbird også sletter filen på serveren.

6

Klik på "Opret konto". Thunderbird kontrollerer din adgangskode oplysninger med serveren, så opretter din konto.

TIPS

  • Klik på "Rediger" i mail-konto i dialogboksen, hvis du gerne vil manuelt ændre servernavne og adgangspunkter porte i stedet bruge dem, som Thunderbird.
  • Nogle e-mail-udbydere, såsom Gmail, kræver, at du aktivere POP-adgang med dem, før du er i stand til at bruge Thunderbird.

relaterade artiklar