Sådan oprettes en Bekræft Box i JavaScript

Bekræft bokse er en bekvem måde at give en web besøgende et enkelt valg: at acceptere eller afvise noget. De vises ved hjælp af JavaScript confirm funktionen.

Vejledning

Opret en Bekræft Box i JavaScript

1

Skriv koden til at kalde confirm funktionen, efter eksemplet nedenfor. Resultatet fra confirm er placeret i variable ok , så det kan testes i efterfølgende logik.
ok = confirm("Do you really want to do this?");

2

Sammenkæde strenge ved hjælp af "+" til at vise en meddelelse, der består af flere dele, som følger:
ok = confirm ("Are you really " + age + " years old?");

3

Test den returnerede værdi fra confirm funktion og træffe de nødvendige foranstaltninger. I det følgende eksempel, hvis brugeren trykker på knappen Annuller, han eller hun sendes tilbage til den forrige side. (Udråbstegnet er Boolean IKKE operatør, som skifter sand til falsk og falsk til sand, så en returværdi af falske, svarende til brugeren at trykke på Annuller, omdannes til sand, som passerer if testen.)
if (!ok) { history.back (); }

TIPS

  • Hvis du ikke har brug for at give brugeren mulighed for at annullere, overveje at bruge alert funktion i stedet.
  • I stedet for at lagre resultatet fra confirm i en variabel og teste det, kan du teste den direkte i en if erklæring med en konstruktion, såsom if (confirm(...) { } .
  • Teknisk confirm funktion er en metode til JavaScript vinduet objekt, og dermed kunne skrives window.confirm , men da JavaScript på websider udføres inden for rammerne af vinduet objekt alligevel, er dette ikke nødvendigt.

relaterade artiklar