Sådan oprettes en adgangskode til Telnet

Telnet er en protokol, der fungerer som en bro mellem mellem din personlige computer og eksterne computere, også kendt som "værter." Brug af TCP / IP-netværk, telnet etablerer en forbindelse med de eksterne værter fra din computer til at sende data over netværket. Hvis du vil oprette en ny adgangskode eller ændre en eksisterende til din telnet protokollen, skal du indtaste de korrekte kommandoer i den rigtige rækkefølge og format.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skrivebordet og vælg "Kør".

2

Start "command" ansøgning ved at skrive "cmd" i tekstfeltet og trykke på "Enter".

3

Skriv "telnet (serverIP)" i første linje i kommandovinduet. Sæt "(serverIP)" med din telnet server unikke IP-adresse. Tryk på "Enter" tasten på tastaturet for at fortsætte.

4

Skriv "bruger (brugernavn)" i anden linje i kommandovinduet. Erstat "(brugernavn)" med dit telnet login navn. Tryk på "Enter" for at indstille en ny adgangskode eller erstatte en eksisterende password.

5

Skriv "newpass (ny adgangskode)" i næste linje i kommandoprompten, hvis du opretter en ny adgangskode for første gang. Erstat "(ny adgangskode)" med den nye adgangskode, du vil indstille til din telnet-konto. Hvis du udskifter et eksisterende password, skriv "pass (adgangskode)" i tredje linje i kommandovinduet. Erstat "(password)" med din nuværende telnet password og tryk på "Enter" for at indstille en ny adgangskode.

6

Anvende ændringerne, og gem det nye kodeord ved at skrive "quit" i kommandolinjen for at vende tilbage til dit skrivebord skærm.


relaterade artiklar