Sådan oprettes afrundede kanter på tabeller i Dreamweaver

Sådan oprettes afrundede kanter på tabeller i Dreamweaver


HyperText Markup Language, bedre kendt som HTML, indeholder en "bord" element, som mange hjemmesider bruger til at organisere data i et gitter format. Som standard er disse HTML tabeller vises med stiv rektangel formatering. Men kan du bruge Adobe Dreamweaver Webdesign ansøgning for at tilføje en ny CSS egenskab til din HTML-kode, der vil ændre udseendet af dine tabeller til at give dem afrundede hjørner.

Vejledning

1

Start Adobe Dreamweaver programmet og åbn HTML-kode fil, der indeholder dit bord.

2

Klik på plus knappen i "CSS" vinduet i højre side af skærmen.

3

Vælg alternativknappen mærket "Omdefiner HTML" eller "Tag" og vælg "Table" fra drop-down listen over elementer. Tryk derefter på "OK."

4

Brug fanerne i venstre side af vinduet for at vælge en brugerdefineret baggrund farve, skrifttype eller grænsen størrelse til din tabel element. Klik på "OK", når du er færdig med at tilpasse bordets grundlæggende udseende.

5

Rul til toppen af ​​din HTML-kode, og find det område, hvor dine CSS egenskaber er defineret. Dette afsnit skal begynde med "<style>" tag.

6

Placer din tekst cursor under CSS kode for "bord" tag.

7

Tryk på "Enter" for at tilføje en ny linje til koden og skriv "moz-border-radius: 12px;" i dokumentet.

8

Gem HTML-kode og uploade den til din aktive webserver. Når du får vist HTML-koden i en webbrowser, vil browseren vise dine tabeller med afrundede hjørner.


relaterade artiklar