Sådan Oplåsning en VoIP

Sådan Oplåsning en VoIP

VoIP, også kendt som Voice over Internet Protocol, er en generel betegnelse for telefontjenester via internettet. Tjenester, der bruger VoIP-teknologi omfatter Skype, Vonage, iChat og Google Talk. I nogle tilfælde, lande, internetudbydere og netværk, der er etableret på arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner begrænse adgangen til VoIP-tjenester på grund af deres retningslinjer Internet tilgængelighed. Men hvis du har brug for at låse en VoIP, kan du bruge VPN, som er et virtuelt privat netværk, der gør det muligt at fjerne blokeringen VoIP-tjenester uanset Internet restriktioner, som du har med at gøre.

Vejledning

1

Besøg Super VPN hjemmeside og bruge sin VoIP VPN-tjenester for at låse en VoIP på dit netværk (se Resources). Den VoIP VPN service ved Super VPN kan du låse enhver VoIP blokke, selv om de restriktioner, stammer fra dit land. VoIP VPN giver dig også mulighed for at surfe på internettet anonymt ved at skjule din IP-adresse med en anden IP-adresse for at beskytte dit privatliv. VoIP VPN giver også ingen båndbredde begrænsninger, hvilket i sidste ende vil øge din Internet surfing hastighed. Den VoIP VPN-konto er $ 4 pr måned (fra 2010).

2

Gå til VPNGates stedet og bruge sin private netværk til at låse en VoIP på dit operativsystem (se Resources). VPNGates er en tjeneste, der låser alle VoIP restriktioner på plads, herunder låse på VoIP applikationer, såsom Skype. VPNGates også giver dig en anden IP-adresse, så du forbliver anonym, når frigøre en VoIP og når du surfer på internettet. Denne VPN-tjeneste giver dig også mulighed for at få adgang begrænsede hjemmesider på dit netværk gennem sin VPN og giver en hurtig internet-browsing erfaring med ubegrænset båndbredde. VPNGates tilbyder en række månedlige og årlige ydelser for at imødekomme dine specifikke behov.

3

Naviger til USAIP VPN hjemmeside og låse en VoIP på dit netværk via sin tjeneste (se Resources). USAIP er en multifunktionel VPN, der hjælper du låser en VoIP overalt i verden, skjuler din rigtige IP-adresse med flere IP-adresser til ultimativ sikkerhed og anonymitet, og gør det muligt at omgå enhver form for Internet browsing blokke, herunder geografiske begrænsninger browsing. USAIP byder på forskellige tegningsoptioner, herunder daglige, ugentlige, månedlige og årlige valg til at passe dine VoIP oplåsning behov.

Relaterede artikler