Sådan opgraderes en Dell 3000 med en Video Card

Dell Dimension 3000 stationære computere leveres med en integreret Intel Extreme Graphics 2 skærmkort og tre PCI slots. Den integrerede skærmkort bruger systemhukommelse til videoen ombord, reducere mængden af ​​systemhukommelse til rådighed til brug af computerens operativsystem. Du kan opgradere en Dell Dimension 3000 med et skærmkort ved at tilføje en Windows XP-kompatibelt PCI grafikkort til nogen af ​​computerens tilgængelige PCI slots.

Vejledning

1

Tag Dell Dimension 3000 stationære computer og afbryd alle eksterne enheder. Sæt computeren på siden, således at computerdækslet vender opad.

2

Skub og hold låsen, hvis din Dell Dimension 3000 computer har en. Placer dine fingre i computerens dæksel kamme og træk dækslet mod bagsiden af ​​computeren for at fjerne det.

3

Vælg en åben PCI slot på bundkortet. Skru fyldstof beslag til PCI-kort slot, du har valgt. Blindbøjlen er en tynd strimmel af metal knyttet til computerens kabinet ved hver PCI slot åbning at holde støv og andre partikler.

4

Placer dit PCI grafikkort i PCI-slot, tilpasse hakket i den forbindende kant skærmkortet til hakket i PCI-slot. Tryk forsigtigt, men fast til sæde skærmkortet i stikket.

5

Brug skruen fra blindbøjlen at vedhæfte grafikkortet til kabinettet på samme sted blindbøjlen var vedlagt.

6

Forbind video kortets kabler eventuelle til bundkortet efter grafikkortet producentens anvisninger.

7

Sæt computerdækslet på igen, står Dell Dimension 3000 op og sæt alle eksterne enheder. Sæt VGA-kabel fra din skærm til VGA stikket på dit nye grafikkort på bagsiden af ​​computeren.

8

Tænd for computeren og skærmen. Windows genkender tilføjelse af hardware til computeren, og åbn en ny hardware guiden. Følg anvisningerne i guiden for at installere grafikkort driver software og fuldføre processen.


relaterade artiklar