Sådan opgraderer en HP DV9700 Med Bluetooth

Sådan opgraderer en HP DV9700 Med Bluetooth


Bluetooth er meget udbredt i bærbar elektronik på grund af sin brugervenlighed og lavt strømforbrug. Købere af den DV9700 Entertainment Notebook fra HP har mulighed på købstidspunktet at bestille et integreret Bluetooth-kommunikation modul, som tillader dem at trådløse par flere Bluetooth-enheder til den bærbare computer. Hvis du gik glip af Bluetooth båden, når du har bestilt din DV9700, og ønsker at komme på Bluetooth vognen, skal du installere det nu.

Vejledning

1

Sluk computeren og tag sin strømforsyning.

2

Skub og hold batteriets udløserknap til "unlock", løft derefter batteriet fra holderen. Den slot til Bluetooth-modulet bør nu blive udsat for.

3

Fjern de to skruer, der holder nogen modul allerede er installeret i pladsen, og fjern derefter installerede modul (hvis nogen) fra åbningen. Du kan få brug for at løfte den med en blyant eller skruetrækker, før de kan forstå det med fingrene. Fjern alle kabler, der kan knyttes til modulet.

4

Sæt kabelstikket i stikket på Bluetooth-modulet.

5

Placer Bluetooth-modul i ekspansion slot, og skru det fast med de to skruer, du fjernede tidligere.

6

Genindsæt den bærbare batteri og tænd for computeren. Windows burde automatisk registrere Bluetooth-modulet og installere drivere til det. Hvis den ikke gør det, se det første link i Resources for chauffører.

Relaterede artikler