Sådan opgraderer din pc Bluetooth

En Bluetooth-enhed tillader computeren at opdage Bluetooth-kompatible enheder. Bluetooth er en form for trådløs kommunikation, der tillader fildeling mellem bærbare computere, pc'er, mobiltelefoner og andre enheder med en Bluetooth-enhed er installeret. Mange stationære og bærbare computere i dag har indbygget Bluetooth-enheder, der er installeret, selv om mange andre kræver eksterne Bluetooth-enheder. For en bedre Bluetooth ydeevne, du har brug for at opgradere din Bluetooth-enhed.

Vejledning

1

Besøg en lokal computer butik og bede om de nyeste Bluetooth-enheder på markedet. Uanset om du ønsker en Bluetooth-enhed, der kommer som en USB-dongle eller en, der kommer som et PC-kort, skal du vælge en, der kan detektere Bluetooth-enheder inden for en bredere vifte.

2

Tag din aktuelle Bluetooth-enhed fra computeren. Tilslut den nye Bluetooth-enhed til en PCMCIA-slot, hvis det er et PC-kort eller en USB-port, hvis det er en USB-enhed.

3

Installer softwaren driveren til computeren med installationsdisken, der fulgte med Bluetooth-enheden. Følg vejledningen på skærmen til at afslutte installationen.

TIPS

  • Hold din Bluetooth-enhed opdateret. Se vejledningen til din enhed for at finde ud af den nøjagtige model og version af Bluetooth-enhed, du har installeret. Hvis du vil opdatere Bluetooth-enhed software driver, navigere til producentens websted og søge efter den nyeste opdatering tilgængelig til din Bluetooth-enhed. Hent opdateringen, og følg vejledningen på skærmen for at opdatere Bluetooth-enheden med succes.
  • Bluetooth-enheder kan registrere inden for gennemsnitligt 11 yards, selvom nyere har en bredere vifte grænse.

relaterade artiklar