Sådan omformatere harddisken på en Dell Inspiron 1150 Laptop

Sådan omformatere harddisken på en Dell Inspiron 1150 Laptop


Dell Inspiron 1150 leveres med flere værktøjer, som du kan bruge til at reparere en beskadiget Windows-installation. Blandt disse værktøjer er PC Restore fra Symantec, der betragtes som en sidste udvej indstilling af Dell, fordi det genformaterer din computer og returnerer den til den tilstand, den var, da den først forlod fabrikken Dell, slette alle programmer og filer, du har installeret på laptop da du købte maskinen. Du kan bruge denne mulighed, hvis andre metoder har undladt at reparere din Windows-installation, hvis du sælger din computer og ønsker ikke for nogen at få dine private oplysninger, eller hvis du blot vil starte på en frisk med din Dell Inspiron 1150.

Vejledning

1

Sæt Dell Inspiron 1150 ind i en stikkontakt. Skulle batteriet løbe ned under PC Restore processen din harddisk kan blive beskadiget.

2

Tænd din bærbare computer ved at trykke på afbryderknappen.

3

Tryk på <Ctrl> + <F11> med det samme, når en blå bjælke med "www.dell.com" vises på skærmen. Hvis du går glip af det, så computeren kan afslutte opstart, slukke for computeren og prøve igen.

4

Klik på "Gendan" på det næste skærmbillede.

5

Klik på "Bekræft" for at bekræfte, at du vil omformatere din computer. Den omformatering proces tager seks til 10 minutter fra start til slut.

6

Klik på "Afslut" for at genstarte computeren, når meddelelsen vises fortæller dig, at omformatere er afsluttet.

7

Klik på "Ja" når du bliver bedt om at genstarte. Dell Inspiron 1150 genstarter.

8

Udfyld slutbrugerlicensaftalen og andre skærme, der vises, når computeren genstartes. Disse skærme vises, fordi din computer har brug for at omkonfigurere den nye installation af Windows efter omformatere.

9

Klik på "Næste". Skærmbilledet Systemgendannelse vises, og computeren genstarter igen.

10

Klik på "OK" efter computeren genstartes.

TIPS

  • Ikke manuelt lukke computeren ved udgangen af ​​omformatere processen. Lad computeren til at genstarte sig selv for de bedste resultater.
  • Sikkerhedskopiere alle dine personlige data, før omformatere harddisken på din Dell Inspiron 1150. Alle filer og data vil blive ødelagt under omformatere og gendannelsen.

relaterade artiklar