Sådan nulstille adgangskoden for Netgear WGR614-V6

Sådan nulstille adgangskoden for Netgear WGR614-V6


Den Netgear WGR614-V6 er en trådløs router med en række funktioner gearet til sikkerhed og brugervenlighed, herunder omfattende firewall-beskyttelse og en dobbelt antenne for øget signalstyrke. Hvis du har købt en Netgear WGR614-V6 eller har en, der er oprettet af en anden, kan du støde på en situation, hvor du skal logge ind på routeren og kan ikke, fordi adgangskoden var konfigureret af en anden. Nulstil adgangskoden til Netgear WGR614-V6, hvis du ikke kan logge ind i det.

Vejledning

1

Tryk på "Standard Reset" knappen på bagsiden af ​​Netgear WGR614-V6. Knappen er placeret på bagsiden af ​​enheden, til venstre for den eksterne antenne. Det kan være nødvendigt at bruge en nål eller spidsen af ​​en blyant til at få adgang til knappen.

2

Fortsæt med at holde knappen i, indtil du ser "Power" indikator på forsiden af ​​enheden slukkes og tændes. Dette tager cirka ti sekunder.

3

Slip knappen. Den Netgear WGR614-V6 slukker og tænder igen. Tillad flere sekunder for processen for at fuldføre.

4

Logge på routeren ved hjælp af standard password ved at åbne en webbrowser og navigere til adressen "192.168.1.1". Indtast adgangskoden "password" for at logge ind.

TIPS

  • Nulstilling af adgangskoden til Netgear WGR614-V6 nulstiller også andre brugerdefinerede indstillinger, der er gemt i routeren. Efter nulstilling af adgangskoden, skal du indstille routeren op igen fra bunden.

relaterade artiklar