Sådan måler Længde på en PowerPoint

Sådan måler Længde på en PowerPoint


Hvis du arbejder på en Microsoft PowerPoint-præsentation, så du måske ønsker at bestemme længden af ​​din præsentation ved hjælp af en computer lineal, placeret på værktøjslinjen. Din skærm kan eller ikke kan afsløre linealen, når du åbner en ny præsentation skærm, men du kan gøre det ud med et par enkle, hurtige trin. Du kan også indstille sendetid enkelte lysbilleder, så de videre efter et forprogrammeret antal sekunder.

Vejledning

1

Åbn et nyt PowerPoint-dokument ved at klikke på din "Start" -menuen. Klik derefter på "Alle programmer". Rul ned til "Microsoft Office". Klik på "Microsoft Office", efterfulgt af "Microsoft Office PowerPoint." En ny PowerPoint-dokument vil åbne op på din skærm.

2

Klik på "Vis" fanen på din øverste værktøjslinje.

3

Klik på åbne boksen ved siden af ​​kategorien "Ruler". En top og en side lineal vises på din PowerPoint-præsentation.

4

Klik på en af ​​de standard tekstbokse på skærmen. Herskerne vil snap i form. Herskerne er engelsk, 1/8-inch herskere. Du vil nu se, at den øverste lineal måler længden af ​​din præsentation på 8 1/4 inches.

5

Hvis du ønsker at indstille visning for hver af de dias i din præsentation, skal du klikke på "Animationer" fanen på øverste værktøjslinje. Kig til slutningen af ​​værktøjslinjen og find kategorien "Advance Slide". Indtast det antal sekunder eller minutter, du gerne vil for hvert dias til at tage, før den automatisk videre til den næste. For eksempel, skal du markere feltet ud for etiketten ", når" og derefter indtaste det antal minutter eller sekunder til visning tid i det relevante felt.


relaterade artiklar