Sådan krypteres Magic Jack Samtaler

Sådan krypteres Magic Jack Samtaler


MagicJack bruger VoIP-teknologi, hvilket betyder, at din telefon opkald initieres via din computer og rejser på tværs af internettet, før du tilslutter til den telefon, du ringer til. Der er ingen MagicJack mulighed til rådighed for at kryptere disse telefonopkald. Der er en tredje-parts software løsning til rådighed skabt af Phil Zimmermann, der skabte Pretty Good Privacy (PGP) i 1991. PGP er nutidens mest populære e-mail-kryptering teknik i brug rundt om i verden. "Zfone" er hans program, der giver dig mulighed for at kryptere disse MagicJack VoIP telefonopkald. Denne applikation er gratis, registrering, der kræves, og kan downloades fra Zfone Project hjemmeside.

Vejledning

1

Test MagicJack ved at placere et opkald til en ven for at sikre alt er 100 procent i drift, før du installerer Zfone.

2

Registrer og download Zfone fra Zfone Project hjemmeside ved at navigere din webbrowser til hjemmesiden og udfylde registrering og download-processen.

3

Kør Zfone installationsprogrammet for at installere Zfone på din computer.

4

Luk ned MagicJack på computeren, før du aktiverer Zfone ansøgningen.

5

Aktiver Zfone ansøgningen. Zfone skal køre i baggrunden på din computer på alle tidspunkter, så det er i stand til at identificere en anden Zfone klient, når du foretager et telefonopkald til en person, der også har Zfone kørende.

6

Start MagicJack, og det er nu tilgængelig til brug som du normalt ville bruge MagicJack.

7

Ringe til en person, der også har Zfone løb og Zfone vil automatisk synkronisere kryptering mellem begge telefoner og meddele dig, at dit opkald er sikkert ved at vise et vindue prompt.

TIPS

  • Zfone krypterer touch tone tastatur DTMF-toner, som beskytter tal indtastet under et telefonopkald, såsom kreditkort eller kontonumre under opkaldet til en bank.
  • Zfone-krypterede opkald vil opleve en-eller to-sekunders forsinkelse i starten af ​​opkaldet, mens de to Zfone-aktiverede computere handel krypteringsnøgler. Efter denne indledende forsinkelse, opkaldet fortsætter som normalt.
  • Zfone vil automatisk søge efter opdateringer.
  • Begge parter skal have Zfone kører i baggrunden på begge computere til at kryptere opkaldet.
  • Under Zfone installation på din Windows-computer, vil du blive bedt med en advarsel om, at "ZRTP Miniport" driver er ikke "Windows Logo" certificeret. Ignorer denne advarsel og fortsætte med installationen uden afbrydelser.
  • Denne Zfone ansøgning der endnu ikke er blevet certificeret til Windows 7.

relaterade artiklar