Sådan køres PowerPoint på to skærme

Sådan køres PowerPoint på to skærme


En nyttig funktion i PowerPoint 2007 er "Presenter View". Denne funktion gør det muligt at bruge to forskellige skærme mens du præsenterer dine PowerPoint diasshow. En skærm viser dit diasshow, mens den anden skærm viser de glider langs med andre elementer, at publikum ikke kan se, såsom talerens noter. Den Presenter View viser også diasshowet navigation værktøjer, og du kan se, hvad der vil ske næste i en sekvens af dias.

Vejledning

1

Vedhæft en anden skærm til computeren, eller tilslutte en ekstern skærm til din bærbare computer. Konfigurer at monitor i Windows, ved at vælge "Kontrolpanel" og rulle til "Udseende og personlige indstillinger." Klik på "Juster skærmopløsning." Klik på "2" ikonet og klik på "Udvid skrivebordet" til denne skærm.

2

Slå flere skærme i PowerPoint ved at gå til "Slide Show" i menuen, og rulle ned til afsnittet "Skærme". Vælg "Presenter View".

3

Klik på pilen ved siden af ​​"Show Præsentation On", og vælg den skærm til at vise din præsentation til publikum.

4

Vælg "Slide Show" igen fra menuen. Rul ned til "Opsætning" og derefter "Opsætning Slide Show." Vælg de indstillinger, du foretrækker at bruge under præsentationen, såsom looping, viser med eller uden fortælling, pen farve for annotationer og slide forskud. Klik på "OK".

5

Vælg "Vis" fanen, og derefter rulle ned til "Præsentation visninger" og vælg "Slide Show".

6

Bemærk, at studievært skærm viser Presenter udsigt, med værktøjer til at navigere i og levere præsentationen. Klik frem og tilbage pilene til at navigere. Klik på et dias miniature i ruden nederst til at springe til det dias. Tryk på "Esc" til enhver tid at afslutte præsentationen.


relaterade artiklar