Sådan kører Internet Explorer 8 i XP Mode

Sådan kører Internet Explorer 8 i XP Mode


Når du opgraderer dit operativsystem, er det sandsynligt, at nogle af de programmer, du brugte på den gamle OS vil køre dårligt på det nye styresystem eller ikke køre. Windows 7-brugere, der køber Professional, Enterprise eller Ultimate version af operativsystemet kan løse dette problem ved at installeret Windows Virtual PC og opdateringer Windows XP Mode. Disse opdateringer kan du oprette et virtuelt Windows XP-system i din Windows 7 partition. Når disse opdateringer er aktiveret, så kan du installere og køre programmer som Internet Explorer 8 i en ægte XP miljø i Windows XP Mode virtuelt system.

Vejledning

1

Naviger din webbrowser til Windows Virtual PC webstedet på Microsoft.com/windows/virtualpc, og klik på "Get Windows XP Mode og Windows Virtual PC nu" -knappen.

2

Vælg din version af Windows 7 fra den første rullemenu. Du skal køre Professional, Enterprise eller Ultimate version af Windows 7 til at køre Windows XP Mode ansøgning.

3

Vælg et sprog på anden rullemenu.

4

Klik på "Download" knappen ved siden af ​​trin 2 og gemme Windows XP Mode installationsfil den på disken. Kør installationsfilen og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet XP Mode.

5

Klik på "Download" knappen ved siden af ​​trin 3 og gemme Windows Virtual PC installationsfil den på din harddisk. Kør installationsfilen og følg vejledningen på skærmen for at installere Virtual PC programmet.

6

Klik på "Opdater" knappen ved siden af ​​trin 4 for at opdatere programmet Windows XP Mode. Gem og køre filen for at fuldføre opdateringen. Hvis du allerede har installeret Service Pack opdateringen Windows 7 1, så kan du springe dette trin over.

7

Genstart computeren for at færdiggøre programmet installationer.

8

Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Alle programmer", "Windows Virtual PC" og "Windows XP Mode" for at initialisere XP Mode programmet til konfiguration. Vælg den mappe, hvor du vil gemme Windows XP Mode-filer og vælge, om du vil XP Mode til at bruge Windows Update. Når opsætningen er fuldført, starter programmet XP Mode.

9

Naviger din XP Mode Wweb browser til Microsoft Internet Explorer downloadsiden på windows.Microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie.

10

Klik på linket "Hent den nu" under overskriften Internet Explorer 8 for at gå videre til IE8 downloadsiden.

11

Rul ned til det sprog, du vil IE8 til at køre i. Vælg din version af Windows fra drop-down menuen og klik på den blå knap "Download" for at gemme installationsfilen til din Windows XP Mode sagsakter plads.

12

Dobbeltklik på den hentede installationsfil og følg vejledningen på skærmen for at installere Internet Explorer 8 til din XP Mode virtuelt system.


relaterade artiklar