Sådan kopieres Yahoo Postkasse til POP

Sådan kopieres Yahoo Postkasse til POP


Yahoo mail tilbyder bekvemmelighed webbaseret email og er tilgængelig fra enhver webbrowser. Hvis du ønsker mere mulighed for at styre din post end fastsat af panelet Yahoo, kan Yahoo levere funktionaliteten af ​​en POP3 e-mail-konto. Med en POP3 e-mail-konto, kan du tilføje din Yahoo mail til Microsoft Outlook større styring og fleksibilitet. POP3-adgang kan kræve, at du har et betalt abonnement for din Yahoo-konto, så tjek din konto vilkår og betingelser for at være sikker.

Vejledning

1

Start din Outlook ansøgning. Klik på menuen "Funktioner" og vælg "Kontoindstillinger". Klik på "Ny" for at tilføje en ny e-mail-konto. I ældre versioner af Outlook, klik på "Funktioner" og derefter "E-mail-konti." Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og klik på knappen "Næste".

2

Vælg "POP3" konto format, og klik på knappen "Næste". Klik på boksen ved siden af ​​"Konfigurer serverindstillinger" og klik på "Næste", hvis du kører Microsoft Outlook 2003. Hvis du bliver bedt, skal du vælge "Internet e-mail", og klik derefter på "Næste".

3

Indtast dit navn og din Yahoo! e-mail-adresse i felterne forudsat. Din Yahoo! e-mailadresse er dit Yahoo! brugernavn efterfulgt af "@ yahoo.com." Skriv "pop.mail.yahoo.com" i feltet for den indgående mailserver navn. Skriv "smtp.mail.yahoo.com" i feltet for udgående mailserver navn.

4

Indtast dit Yahoo! brugernavn i "User Name" feltet i afsnittet "Logon Information". Medtag ikke "@ yahoo.com" efterstillede oplysninger. Input din Yahoo-konto password i "Password" feltet. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​muligheden for at huske din adgangskode, hvis du ikke ønsker at indtaste din adgangskode, hver gang du tjekke din e-mail.

5

Klik på "Flere indstillinger" knappen og derefter klikke på fanen "Server til udgående post". Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Serveren til udgående post kræver godkendelse" og klik på knappen radio ved siden af ​​muligheden for at bruge de samme indstillinger som din indgående postserver. Klik på "OK" knappen. Klik på "Næste" og derefter klikke på "Finish" for at tilføje kontoen.

Relaterede artikler