Sådan kopieres min Mac til en anden harddisk

Sådan kopieres min Mac til en anden harddisk


Kopiering, eller "kloning" din Mac harddisk på en ekstern harddisk er en af ​​de bedste måder at sikkerhedskopiere din computer. Denne komplette eksemplar er en "bootable" copy; hvis der opstår problemer i din computer, kan denne kopi installeres og vil køre på nøjagtig samme måde som originalen. For at kunne starte op fra den eksterne drev, skal drevet være en Firewire drev. Hvis en Firewire drev ikke er tilgængelig, kan kopien gemmes på et USB-drev, men det vil være nødvendigt at blive kopieret til en Firewire drev, for at en computer til at starte op fra den.

Vejledning

1

Anskaf en backup skabelse program til Mac som SuperDuper.

2

Installer backup skabelse program på din computer, og dobbeltklik på ikonet i mappen Programmer.

3

Sæt Firewire eller USB-harddisk til din Mac.

4

Formater den eksterne drev til brug som en Mac backup. Åbn "Programmer> Hjælpeprogrammer> Diskværktøj." Vælg det eksterne drev i menuen i venstre side af vinduet. Vælg "Slet" fanen. Kontroller, at Volume Format er indstillet til "Mac OS Extended (Journaled)" og navngive drevet. Tryk på "Slet" for at formatere drevet. Afslut Diskværktøj.

5

Gå til backup skabelse program, og vælg det drev, du ønsker at kopiere fra vinduet. Dette vil være din primære computer harddisk. Vælg den eksterne harddisk, hvor du vil kopien skal gemmes. Vælg den type sikkerhedskopi, du ønsker at gøre. For en fuld, bootable kopi, skal du vælge "Alle filer".

6

Tryk på "Kopier nu" for at begynde processen med at kopiere din Mac til det eksterne drev. Alternativt kan du trykke på "Schedule" for at vælge et tidspunkt for sikkerhedskopien skal finde sted, når computeren ikke vil være i brug.

TIPS

  • Kopiering din Mac til en anden harddisk tager længere første gang du gør det. Efterfølgende backups kan gøres ved hjælp af "Smart Update", som kun ændrer de filer, der er blevet opdateret siden din sidste backup. Det skærer ned kopiering tid betydeligt.

relaterade artiklar