Sådan kopieres Elements i Photoshop

Adobe Photoshop og Photoshop Elements (dens forbruger modstykke) giver dig mulighed for at kopiere og indsætte billeder fra et dokument til et andet eller mellem forskellige programmer. Programmets Rediger og Layer menuer lader dig kopiere elementer eller lag med et klik med musen. Mens en grundlæggende forståelse af lagdeling er nyttige, er det ikke nødvendigt at udføre simple kopiere og indsætte opgaver. Følg et par grundlæggende retningslinjer for at hjælpe dig med at kopiere elementer i Photoshop.

Vejledning

Kopier Elements

1

Installer Adobe Photoshop eller Photoshop Elements efter at have kontrolleret den er forenelig med operativsystemet. Vær sikker på at du har tilstrækkelig hukommelse og lagerplads.

2

Gå gennem tutorial, der fulgte med softwaren. Det giver et program overblik og hjælper dig gennem de grundlæggende funktioner, herunder hvordan du kopierer elementer og lag.

3

Åbn din Photoshop-fil. Det kan have en forlængelse af .psd (en Photoshop-skabte billede), .jpeg (Joint Photographic Experts Group), .tif (Tagged Image File) eller .gif (grafisk format Interchange).

4

Klik på "Windows" menuen og marker "Tools". En værktøjskasse vises langs venstre side af arbejdsområdet. Klik på markeringsrammeværktøj (rektanglet med brudte linier) og træk musen hen over billedet for at vælge det. En brudt linje kasse bør omgive billedet.

5

Kopier billede ved at vælge "Kopier" fra menuen Rediger eller ved at klikke på "Ctrl" plus "C" på tastaturet. Åbn et nyt dokument i Photoshop eller et andet program, og klik på "Ctrl" plus "V" for at indsætte billedet.

Kopier Lag

6

Scan "Lag" værktøjskasse, der vises i højre side af skærmen, indtil du finder det lag, der har det billede, du vil kopiere. Du kan have til at vælge "lag" i henhold til "Window" menu, hvis værktøjerne ikke vises, når programmet starter.

7

Klik på "Ctrl" plus "A" for at vælge det pågældende lag. Klik på "Ctrl" plus "C" for at kopiere det til din udklipsholder. Kun det billede, der vises i det valgte lag vil blive kopieret. Du kan også vælge "Dupliker Layer" under "Layer" menuen, og billedet vil automatisk blive kopieret til "Layer" værktøjskasse.

8

Vælg "Copy fusionerede" under menuen "Rediger", hvis du ønsker at kopiere filen (billedet) i sin helhed i modsætning til et enkelt lag. Hit "Ctrl" plus "V" for at indsætte dit billede i en ny Photoshop-dokument eller andet program.

TIPS

  • Adobe Photoshop henvender sig til alle niveauer af designere, fra begyndere til avancerede.
  • Kommandoer kan variere lidt afhængig af din udgave af Photoshop eller Photoshop Elements.
  • Når du kopierer og indsætter mellem dokumenter, vil uanset blev kopieret gemmes i udklipsholderen.
  • Hver gang du åbner Photoshop din udklipsholder ryddes. Hvis du manuelt klare det, skal du vælge "Purge" og derefter "Udklipsholder" under menuen "Rediger".

relaterade artiklar