Sådan kopieres Desktop indstillinger til en ny computer

Dit Windows-brugernavn profil gemmer dine personlige indstillinger og kontroller, hvordan tingene ser ud, når du indlæser Windows. Din brugerprofil bestemmer farveskema, indstillinger for programmer, du har installeret, og fremkomsten af ​​dit skrivebord. Dette omfatter alle stationære indstillinger, du har angivet og ikoner, der er gemt på dit skrivebord.

Vejledning

Windows Vista eller Windows 7

1

Vælg "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Control Panel" og derefter "System".

2

Klik på "Avancerede systemindstillinger." Vælg "Indstillinger" i afsnittet "Brugerprofiler". Vælg din brugerprofil.

3

Klik på "Kopier til". Naviger til den placering på computeren til at gemme en kopi af din profil til det pågældende sted.

4

Angiv som tegner skal have adgang til denne profil under "Tilladt at bruge." Klik på "OK" for at kopiere brugerprofilen til det sted, du har valgt.

Windows XP

5

Vælg "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen, og derefter "Control Panel". Hvis du ikke kan se "Kontrolpanel", klik på "Start" og derefter "Indstillinger" og derefter "Control Panel". Dobbeltklik på "System" for at åbne Egenskaber for system dialogboksen.

6

Vælg "Avanceret" og derefter "Brugerprofiler" og derefter "Indstillinger".

7

Vælg den ønskede brugerprofil. Vælg "Kopier til". Gå til den ønskede placering på computeren, hvor du ønsker at gemme brugerprofil. Klik på "OK".

8

Klik på "Skift" under "tilladt at anvende", og skriv brugernavnet på den nye bruger i "Indtast Object Name til Vælg."

9

Klik på "OK" to gange, derefter "Ja" for at bekræfte, at du ønsker at kopiere brugerprofil. Klik på "OK" to gange mere for at lukke boksen Brugerprofiler og Egenskaber for System.

Windows 2000

10

Klik på "Start" og derefter "Indstillinger" og derefter "Control Panel". Dobbeltklik på "System" for at åbne Egenskaber for system dialogboksen.

11

Klik på "Brugerprofiler" og tryk den, du vil kopiere. Klik på "Kopier til". Gå til den ønskede placering på computeren, hvor du ønsker at gemme brugerprofil. Klik på "OK".

12

Vælg "Change" og klik den bruger, der skulle nu have adgang til denne profil.

13

Vælg "OK" for at lukke alle dialogboksene og gemme ændringerne.

Relaterede artikler