Sådan Konverter fil Magic filer til PDF

File Magic er et program ved SplashData der giver dig mulighed for at overføre filer mellem din computer og iPhone eller iPod. Programmet fungerer via en Wi-Fi-forbindelse, så ingen USB-kabel er nødvendig for at fuldføre overførslen af ​​dine filer. En af de acceptable filformater til File Magic er PDF, Portable Document Format. Du kan konvertere filer, der er på din iPhone / iPod til PDF ved hjælp File Magic. Du kan også konvertere filer på computeren til PDF og overføre dem til din enhed.

Vejledning

1

Åbn File Magic på din iPhone eller iPod.

2

Åbn File Magic software program på din computer. Du vil så se alle de filer, der er gemt i din iPhone eller iPod Arkiv Magic ansøgning. Hvis du ikke har den desktop-versionen af ​​File Magic, kan du hente og installere det på din computer gratis via File Magic hjemmeside (se Resources).

3

Overfør filer fra din iPhone / iPod, som du vil konvertere til PDF-format. For at gøre dette, skal du kigge i desktop-versionen af ​​File Magic. Klik på pilen, der er placeret ved siden af ​​filen. Filen vil straks begynde at downloade til din computer.

4

Åbn et program på computeren, der vil give dig mulighed for at konvertere filer til PDF-format. Et program, som du kan hente og installere gratis er OpenOffice af Oracle. Der er også PDF konvertering hjemmesider du kan bruge gratis, såsom gratis PDF Konverter og Adobe CreatePDF (se Resources).

5

Åbn den downloadede fil i omstillingsprogrammet. For at gøre dette, skal du klikke på "File" på menulinjen. Vælg "Åbn". Vælg filen fra listen over filer, der er gemt på din computer.

6

Vælg muligheden for at "Konverter" filen til PDF-format. Hvis du bruger OpenOffice, skal du blot klikke på "PDF" ikonet placeret på OpenOffice værktøjslinjen. Et vindue vil poppe op, beder dig om at tildele et navn til filen. Indtast et navn, og klik på "Gem" for at gemme filen som en PDF-dokument. Husk at være opmærksom på filplaceringen.

7

Find den konverterede fil på din computer ved at gentage placeringen PDF-dokumentet blev gemt til. Træk og slip den konverterede fil til skrivebordet version af File Magic, i File folder Magics "Documents".

Den konverterede fil vil automatisk blive overført fra din computer til din iPhone / iPod. Du vil se en statuslinje på skrivebordet version af File Magic samt din iPhone / iPod-programmet, hvilket indikerer, når overførslen er færdig.


relaterade artiklar