Sådan Konverter en JVC til en MP4 fil

JVC TOD er ​​en video format, der bruges af JVC videokameraer. Dette format er ikke en særlig kompatibel én, så det er nyttigt at konvertere det til noget mere kompatible, hvis du ønsker at se videoer på din computer eller bærbare medieafspiller. Du kan konvertere JVC TOD filer til MP4 hjælp af gratis værktøjer til rådighed på internettet. MP4 er en video format populær på bærbare enheder som MP4-afspillere, f.eks.

Vejledning

1

Download og installer Tod til MP4 Converter (se Resources). Klik på knappen "Tilføj fil" for at tilføje TOD fil fra JVC videokamera. Klik på "Profil" og vælg MP4. Klik på "Konverter" for at starte konverteringen.

2

Hent og installer den demo-version af Tod Video Converter (se Resources). Tilsæt TOD fil, du vil processen og vælge "MP4" som output format. Programmet er gratis at bruge, men koster $ 29,95 fra 2011 til at købe. Du kan også konvertere til specifikke formater som for Xbox.

3

Download og installer Tod til MP4 Converter (se Resources). Klik på knappen "Tilføj fil" i øverste venstre hjørne af menulinjen. det er knappen med en film symbol. klik på "Indstilling" og vælg "MP4" til "Profile". Klik på Konverter knappen i nederste højre hjørne af hovedskærmen for at starte konverteringen. Knappen har blå pile på den. Dette program er gratis at bruge.


relaterade artiklar