Sådan konfigureres Venlige Port Navne i ProCurve manager

Sådan konfigureres Venlige Port Navne i ProCurve manager


Brug Hewlett Packard ProCurve Manager til at overvåge HP ProCurve netværksinfrastrukturenheder og konfigurere parametre som "Friendly Port navne", som vil forenkle administrationen. Bemærk, at enheder, der understøtter Simple Network Management Protocol (SNMP) også kan styres via ProCurve Manager-software; Men parametrene kan du sætter op, vil variere. Log ind i ProCurve Manager-softwaren og konfigurere "Friendly Port navne" gennem GUI (Graphical User Interface), hvilket sparer tid over konfiguration af de samme parametre på kommandolinjen.

Vejledning

1

Åbn ProCurve manager klientsoftware på Windows-computeren. Indtast brugernavnet på en konto, der har tilladelser til at køre ProCurve Manager-softwaren i "Brugernavn" boksen. Indtast adgangskoden til kontoen i "Password" feltet. Klik på knappen "login".

2

Klik på den mappe, der indeholder den type enhed, som du vil konfigurere venlige port navne, såsom "Interconnect Devices" eller "End-noder." Klik på mappen med navnet på den række af enhed, du vil konfigurere.

3

Højreklik på enheden i den venstre rude i Procurve manager hovedvinduet, som du vil konfigurere venlige portnavne og klik på "Device Access" og derefter klikke på "Enhedshåndtering" i menuen, der vises.

4

Klik på fanebladet "Port navne" i "Enhedshåndtering" vindue, der vises. Klik på et portnummer fra "Port #" kolonne, som du vil føje et kaldenavn. Indtast det navn, du vil tildele til havnen i den samme række som det portnummer udvalgt under "Port venligt Name" kolonnen. Gentag dette trin med hver port, som du ønsker at tilføje et kaldenavn.

5

Klik på knappen "Anvend" og derefter klikke på "Luk" knappen.


relaterade artiklar