Sådan konfigureres Linksys Router trådløse indstillinger

Sådan konfigureres Linksys Router trådløse indstillinger


En trådløs router administrerer et trådløst netværk. It ruter pakker mellem computere på dette netværk og andre netværk tilgængelige via en kabelforbindelse. Linksys har udviklet flere modeller af trådløse routere. Du kan indstille routerens konfigurationsparametre til at give de egenskaber, du har brug for i det trådløse netværk.

Vejledning

1

Slut computeren til en nummereret port på routeren ved hjælp af Ethernet-kabel.

2

Start en webbrowser på computeren ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet, derefter gå til routerens konfigurationsprogram. For eksempel, for en Linksys WRT54GS router, hjælpeprogrammet findes på 192.168.1.1 adresse.

3

Konfigurere det trådløse netværk er grundlæggende parametre. For eksempel, for en WRT54GS, klik på "Wireless" og derefter "Grundlæggende trådløse indstillinger." Indstil netværket mode til "Blandet". Pick helst navn du ønsker for det nye netværk, og skriv det ind i "SSID" feltet. Vælg den trådløse kanal ved hjælp af rullemenuen. Kanal 6 og kanal 11 er begge gode valg, fordi de har maksimal frekvens separation med hinanden. Klik på "Gem indstillinger".

4

Konfigurer netværk kryptering og adgangskontrol på routeren. For eksempel, på en WRT54GS, klik på "Wireless" og derefter "Trådløs sikkerhed." Pick "WPA2 Personal" som "Security Mode". Indtast en adgangssætning efter eget valg i feltet "WPA nøgle". Gør at løsen ikke indlysende, og mindst 16 tegn, herunder eventuelle bogstav, tal eller symbol på tastaturet. Klik på "Gem indstillinger". Det trådløse netværk vil være klar til brug på det tidspunkt.


relaterade artiklar