Sådan kommer du i gang med Bluetooth

Sådan kommer du i gang med Bluetooth


Bluetooth er en form for trådløs teknologi, der giver mulighed for en række forskellige enheder til at kommunikere med hinanden. Normalt kan du ikke få oplysninger fra din mobiltelefon på din bærbare computer, medmindre du slutte den til din computer, men Bluetooth giver mulighed for to enheder, der er både Bluetooth klar til trådløst overføre oplysninger mellem dem. Dette netværk er designet til at være let, og ofte du behøver ikke engang at gøre noget, hvis et netværk allerede er sat op.

Vejledning

1

Først skal du købe mindst to enheder, der har Bluetooth-teknologi. For eksempel kan du have et headset og en mobiltelefon, der er både Bluetooth stand, så de vil være i stand til at interagere med hinanden.

2

Tænd dine enheder. Indstil Bluetooth-funktionen på dem begge, så de læser "tillade andre enheder at finde mig." Hovedsagelig hvad dette betyder, at dine enheder nu er aktivt på udkig efter hinanden, så de kan arbejde sammen som et par.

3

Hold knappen på headsettet. Dette vil gøre det søge ud en brugbar bluetooth-enhed. Hvis din mobiltelefon er aktiv og synlig, vil headsettet opsøge din telefon. På din telefon gå til Indstillinger og vælg bluetooth mulighed. På dette tidspunkt bør dit headset og mobiltelefon genkende hinanden som et par.

4

Indtast en parring kode i din mobiltelefon til at henvise til dit hovedsæt ved. Når det er gjort, er Bluetooth netværk oprettet, og du bør være i stand til at bruge disse to enheder uden hændelser.

TIPS

  • Bluetooth er en trådløs kommunikationsteknologi, og som sådan det virker for en række forskellige enheder. Printere, telefoner, headsets, computere og andre enheder, kan alle bruge Bluetooth. Generelt trinene for parring en Bluetooth-enhed med en anden vil kun ændre en smule, da teknologien er den samme.

relaterade artiklar