Sådan køber en ASUS Bundkort

Med den brede vifte af bundkort markeringer rådighed, er det ikke underligt techies er revving deres systemer. Før du lægge ud dine hårdt tjente penge selv, skal du være sikker på et par kritiske spørgsmål. Her er hvordan man kan købe en ASUS bundkort for at få præcis, hvad du har brug for.

Vejledning

1

Vælg et ASUS bundkort, der passer til dine behov. ASUS har alt fra "AI Lifestyle" model til det yderste "Republic of Gamers Striker Extreme" model. Vælg den, der passer til dine behov bedst.

2

Kontroller producenten af ​​brættet, du udskifter for kompatibilitet. Vær sikker på, at ASUS har en bestyrelse kompatibel med bestyrelsen, du vil erstatte.

3

Sæt et budget. Hvis du vil bruge for meget på en erstatning bundkort, kan du være prissætning dig ind i en helt nyt system. Forvent at betale alt fra $ 150 til $ 300, afhængigt af bundkortet.

4

Vær sikker på du får en autentisk ASUS bundkort, eller du har måske ikke korrekt kompatibilitet. Marked Computeren komponent er gået online, og du kan få mange gode tilbud på online auktioner sites og online forhandlere, men tjek Sælger Ratings at være sikker på du ikke blive snydt.

5

Sammenlign ratings på online. Du kan tjekke, hvilke modeller er de mest pålidelige og hårdt arbejde.


relaterade artiklar