Sådan installeres YouTube Downloader

YouTube Downloader er et program, der giver dig mulighed for at downloade streaming video fra YouTube, MySpace Video, Google Video og mange andre kilder og gemme videoen på din harddisk. Disse enkle trin-for-trin vejledning viser Windows Vista-brugere, hvordan du henter og installerer programmet og begynde at bruge den i dag.

Vejledning

1

Klik på CNet YouTube Downloader linket i Resources nedenfor. Klik på "Download Now". Din download skal begynde automatisk. Hvis det ikke sker, skal du klikke på linket læsning "Din download vil begynde i et øjeblik. Hvis det ikke sker, skal du klikke her for at prøve igen."

2

Klik på "Kør", når overførslen er færdig. Vista vil forsøge at advare dig, at softwaren er lavet af en ubekræftet udgiver. Klik på "Kør" igen.

3

Følg instruktionerne i installationsprogrammet. Vær sikker på at du derefter fjerne markeringen "Installer SearchMe Toolbar", når det dukker op. Du ønsker ikke dette program installerer nogle tilfældige søgelinjen i din webbrowser. Det ville være irriterende i det lange løb. Når det hele er overstået, skal du klikke på "Finish".

4

Gå til menuen Start, og klik på "Alle programmer". Rul ned til mappen YouTube Downloader. Åbne den. Klik på "YouTube Downloader" ikonet.

5

Fortæl programmet din video URL, og du kan begynde at downloade på ingen tid.

TIPS

  • Vær forsigtig, når du henter mærkeligt software. På CNet, kan du se, at softwaren er blevet scannet og er spyware-fri. Download kun fra pålidelige kilder.

relaterade artiklar