Sådan installeres VirtualBox i Lucid

Lucid Lynx er titlen på Canonical s 10.04 frigivelse af Linux distro Ubuntu. Ligesom alle andre versioner af Ubuntu, kan du installere VirtualBox, et virtualisering program, på Lucid Lynx og bruge den til at køre en eller flere operativsystemer i det primære operativsystem. Du kan bruge disse ekstra operativsystemer for at teste softwareprodukter på forskellige operativsystemer end den, du bruger, eksperimentere med forskellige Linux distributioner eller opretholde et indkast væk installere i forbindelse med data korruption.

Vejledning

1

Start din webbrowser ved at klikke på "Programmer" og derefter "Internet" og "Mozilla Firefox". Naviger til VirtualBox hjemmeside på virtualbox.org og klik på "Downloads".

2

Klik på "VirtualBox for Linux værter" for at se de tilgængelige downloads. Vælg "Lucid Lynx" download-linket, vælg "i386", hvis du har en 32-bit computer, eller "AMD64", hvis du har en 64-bit computer. Et vindue vises beder dig om at enten gemme eller åbne filen; klik på "Gem". Vent til filen skal gemmes, og derefter dobbeltklikke på den for at åbne dialogboksen installationen.

3

Klik på "Install" i dialogboksen installation, og vent på VirtualBox for Lucid Lynx at være installeret.


relaterade artiklar