Sådan installeres Slipstream Raid Drivers Into Media Center i XP

Sådan installeres Slipstream Raid Drivers Into Media Center i XP

RAID, et system for at bruge flere harddiske som en øget hastighed eller pålidelighed, bliver mere og mere almindelige i hjemmet systemer på grund af dets optagelse i mange computer bundkort. Hvis du vil installere Windows XP på en RAID-array, skal føreren for RAID-controlleren leveres på diskette, før installationen begynder. Dette skaber en udfordring med mange moderne computere, der ikke har diskettedrev. "Slipstrømsmuligheder" gør det muligt at tilføje drivere direkte til en Windows XP installations-cd, så Windows genkender enheder, såsom en RAID-controller uden at føreren behøver at være tilvejebragt på diskette. Brug nLite til slipstream en RAID driver ind i din Windows XP-installation disk.

Vejledning

1

Download og installer nLite hjælp af første led i "Ressourcer" i denne artikel. Bemærk at nLite kræver Microsoft .NET Framework 2.0 SP1, der skal installeres. .NET Framework installeres automatisk af mange programmer, så det kan være på din computer allerede. Hvis det ikke er, vil du modtage en fejlmeddelelse, når du forsøger at installere nLite. Download .NET Framework ved hjælp af den anden linket i "Ressourcer". Start nLite, efter at den er installeret.

2

Vælg dit foretrukne sprog, og klik derefter på "Næste".

3

Indsæt din Windows XP-installations-cd'en, og klik derefter på "Browse" knappen. Vælg dit CD / DVD drev i det vindue, der vises, og klik derefter på "OK". nLite vil derefter spørge, hvor du gerne vil udpakke Windows XP installationsfilerne til.

4

Klik på "Desktop" øverst på listen, og klik derefter på "Opret ny mappe" knappen. Navngiv mappen "Temp", og klik på "OK." nLite begynder at kopiere de nødvendige filer fra Windows XP-cd'en. Når processen er færdig, bliver Windows-version, der blev fundet på cd'en med Windows XP vises. Klik på "Næste".

5

Klik på "Næste" på "Presets" vinduet. Dette bringer dig til føreren integration skærmen.

6

Bekræft, at du har den RAID driver, du vil bruge klar. Driveren kan leveres på en diskette, CD / DVD eller i form af en Internet downloade fra producenten. Hvis du downloade driveren fra producenten, pakke det ud i en mappe, før du fortsætter. Ellers indsætte diskette eller cd / dvd, der indeholder driveren.

7

Klik på "Drivers" og "Bootable ISO" knapperne. Cirklen på hver knap bliver grøn. Klik på "Næste".

8

Klik på "Indsæt" knappen og klik på "Single Driver". Naviger til placeringen af ​​RAID driver, du vil slipstream. I mappen med driveren er en fil med filtypen .INF. Dobbeltklik på INF-filen. Du vender tilbage til "Drivers" vinduet, og den driver, du har valgt at blive slipstreamed i Windows XP-disken vises. Klik på "Næste".

9

Klik på "Ja" for at få nLite begynde at opbygge den slipstreamed Windows XP disk image. nLite viser meddelelsen "Færdig!" når processen er fuldført. Klik på "Næste".

10

Klik på drop-down menuen under "Mode" og vælg "Brænd billede". Sæt en tom cd, og klik på knappen "Brænd". nLite brænder den modificerede Windows XP-cd'en.

11

Klik på "Næste" og "Finish", når processen er færdig. Når Windows XP er installeret fra den modificerede CD, er RAID-array registreres automatisk.


relaterade artiklar