Sådan installeres RAM i en eMachines T5224

Sådan installeres RAM i en eMachines T5224


Den eMachines T5224 stationære computer er udstyret med en Intel Pentium D 820 processor og en 250 gigabyte harddisk, og leveres med to 512 megabyte DDR2 dual-channel hukommelsesmoduler forudinstalleret fra producenten. Fordi eMachines T5224 har kun to samlede hukommelse slots til rådighed, skal du udskifte begge de forudinstallerede hukommelsesmoduler med højere kapacitet 533 megahertz 240-pin DDR2 moduler. Den T5224 kan udvides til i alt 2 GB hukommelse (hver hukommelsesmodul er 1GB).

Vejledning

1

Sluk for computeren og tag netledningen samt ledninger til alle eksterne enheder såsom skærm, tastatur, mus og printer. Tag computeren til en passende arbejdsområde såsom et bord.

2

Fjern fingerskruer på bagsiden af ​​computeren, holde venstre sidepanel på chassiset. Skub venstre sidepanel fra ved at tage fat i finger slots på bagsiden af ​​panelet og trække. Læg computeren på dens højre side for lettere adgang til bundkortet.

3

Ground dig selv til chassiset ved at fastgøre den anti-statisk armbånd til håndleddet og tilslutning af alligator klip af armbåndet til metallet del af computerens kabinet. Find T5224 hukommelses slots (mærket "E" i den ressource).

4

Fjern hvert hukommelsesmodul ved at trykke låsefligene i hver ende af de tilbageholdende stikkontakter og trække dem ud en ad gangen. Prøv ikke at røre de sorte memory chips eller metalkontakterne på modulet. Forkert håndtering kan medføre skader på hukommelsesmoduler.

5

Sørg for, at låsefligene på hukommelsesstik på computeren er fuldt udvidet udad. Bemærk placeringen af ​​indhakket hul for hvert nyt hukommelsesmodul. Disse off-center hak linje med små tværstænger i midten af ​​computerens hukommelse slots for at undgå forkert eller tilbage installation.

6

Installer hukommelsesmodulerne i spalterne et ad gangen ved foring op hakkene på modulerne med tværstænger i hukommelsen slots og trykke ned på dem fast, indtil du hører et "klik" lyd. Sørg for, at fastgørelsesklemmerne på begge sider af hukommelsespladser har klikket ind i den opadgående position, sikring hukommelsesmodulerne til spalterne.

7

Skub venstre side chassis dækslet tilbage på plads, og geninstallere de to fingerskruer. Tilslut computerens netledning og alle ydre enheder.

Relaterede artikler