Sådan installeres Microsoft XPS Document Writer

Microsoft XPS Document Writer er en væsentlig kerne software komponent, der kommer præinstalleret på Windows Vista og Windows 7. Windows XP-brugere bliver nødt til at installere det fra bunden, medmindre det tidligere var installeret af dig eller en administrator. Det første, du skal gøre, er at kontrollere og se, om XPS Document Writer allerede er installeret. Hvis ikke, Microsoft gør det nemt at installere komponenten.

Vejledning

Kontrol af XPS Document Writer

1

Åbn et Windows-program, som Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Word.

2

Klik på menuen "Filer" og vælg "Udskriv". Denne handling vil åbne "Udskriv" i dialogboksen, der giver dig adgang til alle dine printere og dokumentere forfattere.

3

Klik på pil ned ved siden af ​​rullelisten for "Navn" valgmulighed. Hvis du ser "Microsoft XPS Document Writer" opført som en printer valg, så det er fuldt installeret, og du behøver ikke tage et yderligere skridt.

Installation af XPS Document Writer

4

Åbn en webbrowser og skriv "Microsoft.com/download" i adresselinjen. Tryk på "Enter" for at indlæse websiden. Du vil ankomme til Microsoft Download Center, hvor du kan få mange nye software-komponenter, patches og udvidelser til Windows-operativsystemet.

5

Skriv "XPS-dokument forfatter" i øverste søgefelt. Hit "Enter" for at indlæse søgeresultaterne. På næste side skal du klikke på linket "Microsoft XMP Paper Specification Essentials Pack".

6

Vælg, hvilke versioner er kompatible med dit operativsystem, og klik på "Download" knappen. Hvis det er nødvendigt, er enige om at eventuelle anvisningerne for at downloade filen.

7

Dobbeltklik på den downloadede fil, som regel ender med en .msu filtypenavn. Følg vejledningen på skærmen for at installere den nye software komponent. Det kan tage flere minutter at installere, men når den er færdig Microsoft installationsprogrammet vil give dig besked.


relaterade artiklar