Sådan installeres Lexmark X1100 blækpatroner

Lexmark X1100 er en multifunktionsenhed, der kan generere udskrifter samt scanning eller kopiering af dokumenter. Den X1100 bruger to forskellige blækpatroner ved udskrivning; en patron holder sort blæk, mens den anden indeholder farve blæk. Disse patroner passer ind i en holder fastgjort til skrivehovedet, som er placeret under enhedens scannerenheden. Scannerenheden er fastgjort til printeren med et hængsel, så brugeren kan flytte det ud af vejen, når du udfører vedligeholdelse af printeren.

Vejledning

1

Find kontrolpanelet ligger ved nederste højre hjørne af det øverste låg. Tryk på afbryderknappen, som ligger i den øvre ende af kontrolpanelet. Tag fat i forkanten af ​​printerens scannerenheden.

2

Løft scannerenheden opad, indtil den støtte, stå på højre side af printeren låses på plads. Vent indehaveren blækpatronen til at stoppe flytte, før du fortsætter.

3

Skub fanen rager ud fra bunden af ​​låget på blækpatronen venstre blæk. Løft låget opad. Træk den brugte patron fri for indehaveren af ​​blækpatronen. Gentag med patron højre blæk.

4

Tag farveblækpatronen ud af emballagen, herunder påhæftet mærkaten og tapen. Sænk blækpatronen ind i venstre spalte på indehaveren blækpatronen. Luk låget over venstre patron og tryk ned, indtil du føler låget klikker på plads. Installer den sorte blækpatron i højre spalte på en lignende måde.

5

Løft scannerenheden opad lidt, og sænk støtteben. Sænk scannerenheden tilbage i den oprindelige position.

TIPS

  • Varenumrene for de standard sort og farve blæk patroner er 16 og 26, henholdsvis; Lexmark tilbyder også holder længere versioner af disse patroner, med varenumre på 17 og 27.
  • Du kan bruge printeren med kun en farveblækpatron installeret; enheden vil ikke arbejde med blot en sort blækpatron installeret, dog.
  • Prøv ikke at røre ved guldkontakterne på kabinettet af nye blækpatroner, da det kan påvirke udskriftskvaliteten.

relaterade artiklar