Sådan installeres en Vista printerdriver

Windows Vista gør det nemt at styre installerede printere direkte fra computerens mappe printer. Vista giver dig mulighed for at vedhæfte en printer til computeren og føje den til computerens mappe printer til nem brug. I nogle tilfælde er der imidlertid printeren ikke fungerer korrekt, selv om det vises i mappen printer og kan vælges, når du udskriver et dokument. Hvis dette sker, skal du opdatere eller installere driveren til den tilsluttede printer. Windows Vista forenkler printerdriver installationsprocessen det.

Vejledning

1

Sæt printerens driverinstallationen disk eller gå til printeren producentens websted og hente driverinstallationspakke til en placering på din computers harddisk. Dette er nødvendigt for tilfælde, hvor Windows Vista ikke er i stand til at finde en passende driver til din tilsluttede printer.

2

Klik på Windows Vista "Start" perle for at åbne menuen Start. Klik på "Control Panel" og vælg "Hardware og lyd". Klik på "Printere" for at åbne mappen Printere. Mappen Printere viser alle printere enten installeret eller tilsluttet computeren.

3

Højreklik på den printer, du har brug for at opdatere med en ny driver installation. Vælg "Kør som administrator" for at give handling administratorrettigheder. Klik på "Egenskaber". Klik på "Avanceret" i skærmbilledet egenskaber.

4

Vælg "Ny driver" for at åbne "Tilføj printer guiden Driver". Klik på "Næste". Vælg din driver fra listen, hvis du tidligere har hentet opdateret installation driver filer fra printerproducenten. Ellers skal du klikke "Har diskette" og dirigere guiden til dit cd-rom-drevet. Klik på "Næste" for at installere printerdriveren.

Relaterede artikler