Sådan installeres en Modem Driver på Vista operativsystem

Sådan installeres en Modem Driver på Vista operativsystem


Microsoft Windows Vista vil typisk automatisk installere drivere til ny hardware du opretter forbindelse til din computer, herunder et modem. I nogle tilfælde kan føreren installationen automatisk mislykkes. Når dette sker, bliver du nødt til manuelt at opdatere driveren. Du kan installere driverne hurtigt ved at navigere dit systems enhedshåndtering og lokalisere enheden. Du skal vide, hvor man kan finde driveren, enten på en disk eller på din computers harddisk.

Vejledning

1

Finde driveren filer til modemet. Hvis dit modem blev leveret med en CD, kan driverne være på cd'en. Ellers kan driverne være placeret online.

2

Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af Windows proceslinjen. Find "Computer" i menuen Start, og højreklik på den. Highlight "Egenskaber" og klik på det for at åbne vinduet Computer Egenskaber.

3

Klik på "Opgaver" vinduet og klik på "Enhedshåndtering". Du kan bladre igennem din enhedsliste og find modem enhed. Vælg dit modem-enhed, og højreklik derefter og vælg "Opdater driversoftware."

4

Vælg muligheden for at gennemse din computer for softwaren. I den næste dialogboks skal du vælge den mulighed for at vælge fra en liste, og klik derefter på "Har diskette" knappen.

5

Gennemse din computer i "Installer fra disk" vinduet. Klik på "Browse" for at vælge placeringen af ​​.inf-filen for dit modem. Vælg dit cd-drev, og navigere til placeringen af ​​.inf i CD bibliotek, hvis dine drivere er placeret på en disk. Vælg computerens harddisk og navigere til placeringen af ​​.inf-fil på din computer, hvis driverne er gemt på din lokale harddisk. Klik på .inf filen og derefter klikke på "Åbn".

6

Følg anvisningerne i driveren opdateringen for at installere driveren. Denne proces vil variere baseret på den specifikke driver og modellen til dit modem. Genstart din computer, når du bliver bedt om at gøre det efter driverinstallationen er fuldført.


relaterade artiklar