Sådan installeres en Inland USB 2.0 PCI 2 Port

Mange perifere enheder, herunder tastaturer, printere, scannere og digitale kameraer, er designet til at kommunikere med en computer via en USB-forbindelse. Efterhånden som din samling af sådanne enheder vokser, kan du opleve, at din computer mangler nok USB-porte til at forbinde alle de enheder, du har brug for på en gang. For at afhjælpe dette problem, kan du installere et USB udvidelseskort, såsom "Inland USB 2.0 PCI 2 Port," i en af ​​computerens ubrugte PCI slots.

Vejledning

Installation

1

Forbered en ren, godt oplyst arbejdsområde. Sluk computeren og tag alle tilsluttede enheder. Tag netledningen, derefter jorden computeren ved at trykke på afbryderknappen. Flyt computeren til udpegede arbejdsområde.

2

Undersøg bagsiden af ​​computeren, og find de interfaceporte. Undersøg kanten af ​​computeren modsat interfaceporte og finde de skruer, der kan fastgør sidepanelet på plads. (Hvis du ikke kan finde nogen skruer, søge de øverste og sidepaneler for en låsning låsen.) Fjern skruerne og skub sidepanelet mod bagkanten af ​​computeren. På visse modeller skal du muligvis fjerne skruerne på begge sider af bagsiden og løft toppen af ​​kabinettet af. Ground dig selv ved at røre en nærliggende metaloverflade, såsom den udsatte metal på computerens bagside.

3

Vend computeren på siden og undersøge bundkortet. Find PCI-porte, som er placeret nær bagsiden af ​​computeren, og find en ubrugt slot. Find og fjern portdækslet siden af ​​PCI-slot. På nogle modeller er låget holdes på plads af en enkelt skrue. Alternativt kan du nødt til at slå dækslet ud af computeren sag.

4

Sæt PCI-kort i PCI slot, og tryk ned på den øverste kant af kortet, indtil komponenten er helt på plads i stikket. Hvis der er en låsearmen placeret ved siden af ​​PCI-slot, skal du kontrollere, at det er fuldt oprejst.

5

Sæt siden på på computeren og bruge de tidligere fjernede skruer for at fastgøre det på plads igen. Flyt din computer tilbage til sin oprindelige placering og tilslut alle kabler som du tidligere løsrevne. Tænd for computeren og logge på Windows.

6

Åbn computerens optiske drev og indsætte installations disk, der fulgte med dit PCI-kort. Start installationsprogrammet og følg vejledningen på på skærmen.

TIPS

  • Undgå at berøre nogen af ​​komponenterne på dit bundkort, mens du arbejder inde i computeren.

relaterade artiklar