Sådan installeres en gratis fotoalbum Slideshow

YouTube er den mest populære sted for folk at uploade deres diasshows. På grund af hjemmesidens brugervenlighed og den fortrolighed, der kommer med hjemmesiden, mange mennesker vælger at huse deres videoer filer på den. Hvis du ønsker at dele billeder fra et bryllup, ferie, eller familiesammenføring, kan du uploade dem til YouTube gratis. Du behøver ikke at være en internet-guru for at uploade dit lysbilledshow. Du kan gøre det selv med lidt besvær.

Vejledning

1

Åbn et diasshow ved at placere den på din computer. Klik på fanen "File" øverst på menuen, og klik på "Gem som" ikonet. Skriv det navn, du vil knytte til diasshowet, og klik derefter på "File Type" menuen.

2

Klik på "WMV" ikonet i menuen, der vises. Klik på "Gem" knappen. Åbn din YouTube-konto på din internetbrowser, og klik derefter på "Upload" knappen på højre side af menuen.

3

Klik på "Upload video" ikonet fra den næste menu. Vælg dit lysbilledshow ikon fra menuen, der vises på skærmen, og klik på knappen "Vælg".

4

Udfyld de oplysninger, du ønsker i menuen. Disse oplysninger omfatter den "Titel" og "Beskrivelse", der vil vise på YouTube. Du kan også vælge forskellige kategorier og tags til din video.

5

Vælg "Upload video" fra menuen. Vent på diasshowet for at uploade. Hvis du har en stor fil, kan du nødt til at vente en udvidet mængde af gange. Vent på diasshowet for at uploade. YouTube vil tage dig til din konto med dit lysbilledshow billede.

TIPS

  • Klik på diasshowet for at åbne den. Gå til adresselinjen i din browser og fremhæve webadressen. Højreklik på webadressen, og klik derefter på "Kopier" for at kopiere adressen. Du kan bruge dette til at sende til familie og venner.

Relaterede artikler