Sådan installeres en 500GB Maxtor harddisk

Uanset om du ønsker at erstatte en ældre harddisk eller blot ønsker at give dig selv ekstra lagerplads, vil en Maxtor 500GB harddisk med til at sikre, at du har nok plads på harddisken til at opfylde dine behov. Tegning på Maxtor historie om kvalitet computerkomponenter, kan du installere din nye harddisk med tillid at vide, at det vil tjene dig godt i mange år fremover. Installation din nye harddisk er let, og selv om du er nybegynder, når det kommer til at arbejde på computere, bør du have dit drev installeret i løbet af få minutter.

Vejledning

1

Tag den gamle harddisk, før du installerer den nye harddisk. Gør dette ved at slukke for strømmen til computeren, fjerne sidepanelet og frakoble både datakabel og netledningen fra bagsiden af ​​drevet. Når disse er fjernet, skru de små skruer, der holder drevet i sin monterede område og skub drevet ud forsigtigt.

2

Sæt 500GB harddisk ind i montering slot. Der vil være små huller i siden af ​​drevet, der vil linje med huller i montering bugten. Indsæt harddiskskruer i hullerne, når du har linet dem op, og stram dem for at holde harddisken på plads.

3

Tilslut strøm- og datakabler til den nye Maxtor 500GB harddisk. Hvis du bruger en IDE-datakabel (som ligner et bånd, der sættes i harddisk), gøre brug af den ekstra dataforbindelse på kablet, hvis du holder din gamle harddisk som godt. Hvis du bruger en SATA-datakabel (som er betydeligt mindre og i de fleste tilfælde rød), så bliver du nødt til at bruge en SATA kabel per drev. Du kan få brug en netledning konverter (som vil være kommet med drevet), hvis du har en SATA-drev som godt.

4

Sæt siden på computeren, og tryk på "Power" knappen. Tryk på "Esc" for at åbne BIOS Setup for at kontrollere og sikre, at computeren genkender drevet. Herfra kan du formatere eller partition det som ønsket.

TIPS

  • Statisk elektricitet kan beskadige følsomme computerkomponenter, så sørg for, at du opholder dig i kontakt med en metal del af sagen eller en anden grundstødning overflade, mens du arbejder inde i computeren sag.

relaterade artiklar