Sådan installeres AT & T Gule Sider på en intranetserver

Sådan installeres AT & T Gule Sider på en intranetserver


Næsten 80 procent af amerikanerne bruge og søge på internettet, ifølge Internet World Stats, citerer tal fra juni 2010. Online brugere tilbringer deres dag kigge op restauranter, offentlige faciliteter, butikker og tankstationer. At give kolleger online adgang til AT & Ts gule sider, nu med titlen YP.com, giver god forretningsmæssig mening. De gule sider er den bedste kilde til at se op lokale produkter og tjenester. Du kan fuldføre denne installation i mindre end 10 minutter, og skabe en mere effektiv hverdag for dine kolleger.

Vejledning

1

Download en kopi af din Intranet hjemmeside. Lav en kopi af denne side og tilføje suffikset "_old" plus datoen til navnet. Dette skaber en kopi af den side, som du kan vende tilbage til i en nødsituation. Et eksempel på denne navngivningskonvention kan resultere i filnavnet homepage_old01012011.html hvis datoen var 01/01/2011.

2

Åbn din Intranet startside i en Web udvikling editor. Dette er en del af softwareudvikling toolkit, du bruger. Editoren bliver en grænseflade specielt skabt til udvikling.

3

Vælg et sted for at tilføje AT & T gule sider. Normalt telefon søgedata tilføjes under "Quick links" eller "Søg". Hvis der er noget som det på din side, skal du oprette et sted for det.

4

Tilføj følgende link til din side:

<a href="http://www.yellowpages.com"> AT & T Gule Sider Søg </a>

Gem din side med sit oprindelige navn. Gennemgå den nye side i din browser for at sikre du har skrevet linket korrekt.

5

Kopier begge filer tilbage til Intranet-serveren. Den nye fil vil overskrive den gamle, og alle dine brugere vil være i stand til at bruge de gule sider fra intranettet.

TIPS

  • Må ikke bygge forespørgsler direkte til YP.com ved hjælp af sine domæne og scripting kommandoer, der bærer data fra din side. Dette er en uetisk praksis.
  • Forsøg ikke at hacke YP.com at hente sin database. Det er en kriminel handling.

relaterade artiklar