Sådan indsættes Excel Data i PowerPoint 2007

Sådan indsættes Excel Data i PowerPoint 2007


Det er muligt at indsætte Excel-data i PowerPoint 2007 til at give de nødvendige oplysninger til at sikkerhedskopiere et diagram eller give budgettal allerede vedligeholdt i et Excel-regneark. Dette forhindrer dig i at skulle genindtaste og omformatere de nødvendige data til præsentationen i en separat tabel. Du kan indsætte data som en tabel eller som en indlejret Excel-fil, så du kan opdatere oplysningerne fra hele arket efter behov.

Vejledning

Indsættelse af Excel Data som en tabel

1

Fremhæv data i Excel, du vil indsætte i din PowerPoint-præsentation. For at markere, skal du klikke på en celle i en øverste hjørne af dataene, og derefter, mens du holder venstre museknap nede, flyt musen hen over de ønskede data.

2

Klik på "Copy" under fanebladet "Hjem" i afsnittet "Udklipsholder" øverst til venstre i regnearket, eller du kan skrive Ctrl + C for at kopiere de markerede data.

3

Placer markøren i stedet i din PowerPoint-præsentation, hvor du ønsker at placere Excel Data.

4

Klik på ikonet Udklipsholder under fanebladet "Hjem" i afsnittet "Udklipsholder" øverst til venstre på præsentationen, eller skriv Ctrl + V for at indsætte data i Excel. De data, du fremhævet, vises og to faner --- mærket "Design" og "Layout" --- vises på den øverste værktøjslinje, når du har bordet valgt, så du kan formatere tabellen til at matche din præsentation tema.

Indsættelse af Excel Data som en Embedded Excel-fil

5

Følg trin 1 til 3 i afsnit 1, "Indsættelse af data som en tabel."

6

Klik på "Indsæt" og pil ned under ikonet udklipsholderen. En dropdown vises viser "Indsæt", "Indsæt speciel ..." og "Indsæt som hyperlink."

7

Klik på "Indsæt speciel ...": en lille skærm vil poppe op med en kasse med markeringer i midten; vil det automatisk standard til "Microsoft Office Excel-regneark Object", så alt hvad du skal gøre er at klikke på "OK". De data, du fremhævet, vises på siden sammen med en ny fane på værktøjslinjen mærket "Format".

8

Dobbeltklik på data i objektet regnearket. Dette vil give dig adgang til hele regnearket og gøre det muligt for dig at bruge formler og redigere som om at arbejde direkte fra en Excel-projektmappe.


relaterade artiklar