Sådan indsættes en Media Player objekt i PowerPoint AutoStart

Sådan indsættes en Media Player objekt i PowerPoint AutoStart


PPS filer lade dig gå ind i et møde, skal du dobbeltklikke på et ikon på din computer og autostart en komplet PowerPoint-præsentation på få sekunder. Opnå dette ved at gemme din PowerPoint-præsentation som en fil PowerPoint Show (PPS). PPS filer uden om PowerPoint interface og begynde at spille, når du åbner dem. Udover PowerPoint bibliotek af billeder, lyde og former, softwaren har andre kontroller såsom Windows Media Player objekt. Integrer denne objekt i en PPS præsentation og underholde dit publikum med en øjeblikkelig diasshow bestående af billeder, lyd og video.

Vejledning

Tilføj Udvikler Tab i PowerPoint 2007

1

Åbn PowerPoint.

2

Klik på "Microsoft Office" knappen øverst på skærmen.

3

Klik på "PowerPoint-indstillinger" og derefter "Popular" for at vise de populære muligheder.

4

Sæt et flueben ud for "Vis fanen Udvikler på båndet" og klik "OK".

Tilføj Udvikler Tab i PowerPoint 2010

5

Klik på "File" og derefter klikke på "Indstillinger" for at åbne "Options" dialog vindue.

6

Klik på "Tilpas båndet." "Tilpas båndet" vinduet vil open.and display to tilstødende plader.

7

Find rullelisten øverst i panelet til højre og klik på det for at vise en liste med valgmuligheder. Vælg "Alle faner." En liste over alle faneblade vises under rullelisten.

8

Sæt et flueben ud for "Udvikler" og klik "OK". Fanen "Udvikler" vises på PowerPoint bånd øverst på skærmen.

Tilføj Media Player

9

Klik på fanen "Udvikler" og find derefter afsnittet "Controls" under fanen. Afsnittet "Controls" indeholder to rækker af ikoner, der ikke har navne.

10

Før musen hen over det sidste ikon på anden række. Ikonet består af en hammer og en skruenøgle. Som du holder musen over ikonet, kontrollere, at værktøjet-tip siger "Flere kontrolelementer."

11

Klik på "Flere kontrolelementer" ikonet. Den "Flere Controls" vinduet åbnes. Find "Windows Media Player" på listen og dobbeltklik på den. PowerPoint vil tilføje et Media Player objekt til dias.

12

Træk håndtagene i Media Player objekt at ændre størrelsen. Klik det indre af objektet og trække objektet til den ønskede placering på diaset.

13

Højreklik på objektet, og vælg "Egenskaber". En egenskaber åbnes.

14

Indtast stinavnet til din video-fil i "Property" vinduets "URL" tekstfeltet. For eksempel, hvis du har en video med navnet "xyz.avi" i "MyVideos" mappe på din "C" drev, skal du indtaste "C: \ MyVideos \ xyz.avi" (uden anførselstegn) i "URL" tekstfeltet .

15

Klik på "File" og vælg "Gem som" for at åbne "Gem som" vindue. Klik på drop-down boksen ved siden af ​​"Gem som type" og vælg "PowerPoint 97-2003 Show (* .pps)." Klik på "Gem" for at gemme filen.

16

Find filen i Windows Stifinder, og dobbeltklik på den. Præsentationen vil starte automatisk og afspille videoen i den integrerede Media Player.

TIPS

  • Tilføj flere Media Player objekter til et dias ved at vælge dem fra listen over kontroller.

relaterade artiklar