Sådan importeres en Mac Adressebog til Thunderbird

Sådan importeres en Mac Adressebog til Thunderbird


Mens alle Mac OS X-computere leveres med en e-mail-klient, Mac-brugere også vælge at bruge andre e-mail-klienter som Mozilla Thunderbird for deres e-mail-konti. Thunderbird har flere funktioner end standard mail-program, der følger med en Mac-computer, og det er gratis at downloade og bruge. For brugere, der ønsker at fortsætte med at bruge adressebogen installeret på alle Mac'er, begyndte Thunderbird til at tilbyde integration med Mac adressebog i Thunderbird 3.

Vejledning

Installer Thunderbird

1

Besøg Mozilla hjemmeside og downloade den nyeste version af Thunderbird. I juli 2010, er det Thunderbird 3.1.

2

Dobbeltklik på den downloadede .dmg fil, der indeholder Thunderbird for at åbne den. En installation vindue vises på skærmen.

3

Træk ikonet Thunderbird til mappen Mac Programmer.

Importer adressekartotek

4

Åbn Thunderbird ved at klikke på ikonet i mappen Programmer. Der vises en prompt til at sige det er et program downloadet fra internettet. Klik på "Åbn" -knappen.

5

Klik på "Window" øverst på skærmen, og vælg "Adressebog".

6

Klik på "File" og vælg "Brug Mac OS X adressebogen." Du vil se en ny notering under adressebøger mærket "Mac OS X adressebogen."

7

Klik på "Mac OS X adressebogen" valg på venstre side af vinduet Adressebog.

8

Kontroller, at alle de oplysninger fra din Mac adressebog vises uden fejl.

TIPS

  • Du kan også eksportere din Mac adressebogen, i en tekstfil og import som fil til Thunderbird. Dette kræver at downloade en tredjepartsprogram til at eksportere adresserne til en tekstfil. Når du har gemt tekstfilen, kan du importere den til enhver version af Thunderbird.

relaterade artiklar