Sådan importeres en Mac Adressebog til Gmail

Sådan importeres en Mac Adressebog til Gmail


Hvis du bruger Google Gmail og ønsker at overføre kontakter fra adressebogen på din Macintosh, kan du gøre det ved at importere kontakterne i Gmail. Ifølge David Pogue, forfatter til "Mac OS X Leopard Edition: The Missing Manual," Adressebog bruger virtuelle visitkort (vCards) for dine kontaktoplysninger poster, der kan indføres til Gmail. Efter indførslen, vil dine adresser i Adressebog fusionere med Gmail-kontaktpersoner og gemme dem på din Gmail-konto.

Vejledning

1

Åbn Adressebog på din Macintosh ved at dobbeltklikke på "Adressebog" ikonet i mappen Programmer. Mappen findes under Finder, det første ikon på skrivebordet Dock.

2

Klik på den første vCard post i adressebogen, og hold "Shift" -tasten. Rul ned til den sidste post, og klik på det for at fremhæve alle adressebogen s vCards.

3

Vælg "File" på menulinjen øverst på skærmen, og vælg "Export" og "Export vCards" på drop-down menuen. Vælg "OK" for at gemme dine vCards til den mappe der er anført i "Export vCards" vinduet.

4

Åbn en browser og logge ind på din Gmail-konto. Klik på "Kontakter" i venstre side af browservinduet, og klik på "Import".

5

Vælg "Gennemse" og dobbeltklik på vCards fil i mappen bruges til at gemme adressebogen kontakter. Klik på "Importer" for at afslutte import.


relaterade artiklar