Sådan Hook op flere computere på Comcast

Sådan Hook op flere computere på Comcast


Når du køber high speed Internet fra Comcast, den er tilgængelig for alle computere i dit hus uden at betale mere pr måned. Betaling for de højere hastigheder, Comcast tilbud kan være værd, hvis du har et reelt behov for hastighed derhjemme. Deling den forbindelse med alle dine hjemmecomputere og elektronisk udstyr hjælper også retfærdiggøre udgifterne. Tilslutning af Comcast for dine computere til at dele tjenesten er for det meste, en engangs-begivenhed.

Vejledning

1

Indstil din Comcast kabelmodem. Sæt netledningen ind i en nærliggende stikkontakt. Tænd for kabelmodem. Tilslut et koaksialkabel fra kabelforbindelsen i dit hus. Det er bedst at oprette kabelmodemmet nær udløbet.

2

Placer en kablet eller trådløst netværk router nær kabelmodem. Sæt routeren i en stikkontakt. Tilslut et netværkskabel fra en af ​​portene på bagsiden af ​​routeren til computerens netværkskort. Sørg for, at port, du vælger, er ikke internetporten, normalt mærket som sådan.

3

Åbn en webbrowser på den computer, der er sluttet til routeren. I adresselinjen skal du vælge den nuværende adresse og slette den. Indtast IP-adressen på routeren. Disse oplysninger findes i routerens anvisninger, manuelt eller på routeren selv. Også er et brugernavn og en adgangskode.

4

Indtast brugernavn og adgangskode til routeren i den relevante rubrik, når routerens webside vises. I "Generelt" indstillinger, indtast Comcast brugernavn og Comcast adgangskode.

5

Gå til de trådløse indstillinger ved at vælge "Wireless" eller "Security" fanen. Giv routeren et navn i feltet "SSID" feltet. Slå på trådløse sikkerhed du foretrækker, og indtaste en adgangskode eller nøgle. Skriv den adgangskode eller nøgle ned til sikker opbevaring. Mange trådløse netværk bliver mål for hackere, så det er en god ide at slå en sikkerhedsfunktion. Gem ændringerne og lukke browseren.

6

Tilslut et netværkskabel fra routeren internetport til netværksforbindelsen på Comcast kabelmodem. Slut hver computer til routeren med et netværkskabel fra netværkskortet til en port på routeren. Alternativt, hvis din computer har en trådløs adapter, skal du tilslutte den trådløst. Klik på ikonet for det trådløse netværk findes nederst til højre side af skærmen. Vælg det navn, du gav din router og klik på Opret forbindelse. Indtast eventuelle adgangskoder eller nøgler, som du har indstillet i sikkerhed.


relaterade artiklar