Sådan Hook op en Capture Card til et fladskærms-tv

En video capture-kort giver dig mulighed for at importere og gemme direkte videoklip eller feeds fra et videokamera, DVD-afspiller, videobåndoptager eller et fjernsyn. Hvis du har et fladskærms-tv med en RCA video udgang, kan du hurtigt tilslutte fjernsynet til din hentningskort udstyret pc til at begynde at spare digitale versioner af dine foretrukne udsendelser og film. Uanset om du har et internt capture-kort eller en ekstern USB-capture-enhed, tilslutte enheden til dit tv er stort set den samme.

Vejledning

1

Indsæt installations-cd'en til capture kort i cd / dvd-drevet på din computer. Vent på guiden Automatisk afspilning installation vises på skærmen, og derefter følge vejledningen på skærmen for at installere enhedsdriverne. Installer capture software. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om.

2

Sæt den ene ende af USB-kablet i computeren og den anden ind i capture enhed, hvis du bruger en ekstern USB-enhed.

3

Sæt det gule RCA videokabel i den tilsvarende port på importenhed; sæt derefter den anden ende i det gule RCA-porten på fladskærms-tv.

4

Sæt de røde og hvide RCA lydkabler til de tilsvarende porte på capture enhed. Sæt den anden ende af kablerne til de tilsvarende porte på fjernsynet.

5

Tænd for fladskærms-tv. Sæt indgangskilden eller kanal for at vise video indhold, du ønsker at fange på din computer. Instruktioner varierer per fjernsyn, men ramte "Input" knappen for eksempel.

6

Dobbeltklik på videooptagelse program på din computer. Klik på "Capture" eller en lignende knap på værktøjslinjen menuen for at starte optagelsen live video fra fjernsynet. Gem klippet og redigere efter behov.


relaterade artiklar