Sådan Hook en stationær computer til en Hot Spot

En hot spot er blot en betegnelse for et område, hvor trådløs internetadgang er til rådighed, og som regel gratis. Nogle almindelige steder at finde Wi-Fi hotspots er restauranter, caféer og hoteller; nogle byer har det til rådighed i deres downtown områder. De fleste mennesker tænker på hot spots som værende kun for bærbare computere, da bærbare computere er meget transportabel. Men desktops kan oprette forbindelse til hot spots så godt.

Vejledning

1

Installer et trådløst netværkskort. Adaptere kan komme som kort, men nogle også komme som USB-enheder, der er nemme at installere ved at tilslutte lige ind i en ledig USB-port på din stationære computer.

2

Flyt til et hotspot. Selv om dette er ikke så nemt som med en bærbar computer, kan du stadig fysisk flytte computeren til et område, hvor et hot spot er placeret. Et alternativ ville være at gøre en hot spot, hvor skrivebordet ligger ved at forbinde din internetudbyder til en trådløs router.

3

Vælg den hot spot, som du ønsker at tilslutte. Et ikon trådløst netværk skal være i nederste højre side af computeren proceslinjen. Klik på ikonet, og du vil se alle tilgængelige trådløse netværk. Klik på hotspot-netværk, du vil oprette forbindelse til, og vælg "Opret forbindelse". Indtast en adgangskode, hvis en sådan kræves. I nogle tilfælde kan du også nødt til at åbne en webside, og acceptere en licensaftale.


relaterade artiklar